Σήμερα το πρωί! Συνελήφθη ο υπεύθυνος της ψυχιατρικής κλινικής "Σινούρη", που δουλεύει η Ουρανία, κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου, Κωστατίνος Κανέλας για απόπειρα βιασμού νεαρής γιατρού μέσα στο γραφείο της.



Του Άρη Σπίνου

Στο Αστυνομικό Τμήμα της Κηφισιάς οδηγήθηκε με χειροπέδες σήμερα το μεσημέρι της Παρασκευής 31 Δεκεμβρίου ο γνωστός κλινικάρχης και υπεύθυνος των ψυχιατρικών μονάδων «Σινούρη» και «Γαλήνη» Κωνσταντίνος Κανέλλας έπειτα από καταγγελία 24χρονης ιατρού της κλινικής του για απόπειρα βιασμού της.

Το πρωτοφανές γεγονός συνέβη, σύμφωνα με την ίδια, στις 11.30 το πρωί της Παρασκευής στο γραφείο της ιατρού στην κλινική «Σινούρη».

Ο Κωνσταντίνος Κανέλλας εισήλθε στο γραφείο, πάντα κατά την περιγραφή της γιατρού, την τράβηξε και επιχείρησε να τη φιλήσει και στη συνέχεια να τη στριμώξει, αλλά η νεαρή γιατρός κατάφερε να απομακρυνθεί και να καλέσει την Αστυνομία.

Στην κλινική έσπευσαν αμέσως οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι προσήγαγαν τον κλινικάρχη στο Αστυνομικό Τμήμα Κηφισιάς, όπου παρέμενε μέχρι αργά το απόγευμα της Παρασκευής που γράφεται το ρεπορτάζ, προκειμένου να ενημερωθεί ο εισαγγελέας και να διατάξει την κράτηση του ή όχι. Στο Τμήμα οδηγήθηκε και η νεαρή γιατρός, όπου και αυτή μέχρι αργά το απόγευμα της Παρασκευής κατέθετε. Είναι προφανές ότι το edolio5 δεν υιοθετεί το περιεχόμενο της μηνύσεως από την καταγγέλουσα αλλά αναφέρει το γεγονός ως αυτό κάθε αυτό και είναι αυτονόητο ότι θα φιλοξενήσει τις θέσεις του Κωσταντίνου Κανέλα όταν και όποτε το επιθυμεί. Να σημειώσουμε ότι στην κλινική Σινούρη δουλεύει η Ουρανία Μιχαλολιάκου.