10 Γενάρη ξεκινάει η δίκη της μεγάλης απάτης των Κοτσολιούτσων! Τρέμουν όσοι δεν έχουν μπει στο "κάδρο" μέχρι σήμερα μην τυχόν και τους καρφώσουν πατέρας και γιος.

edolio5 team 

Στις αρχές του 2022 και για την ακρίβεια στις 10 Ιανουαρίου ξεκινά, η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση της Folli-Follie.



Συνολικά 13 κατηγορούμενοι θα καθίσουν στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν κατά περίπτωση τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, πλαστογραφίας από κοινού και κατ’ εξακολούθηση με συνολικό όφελος και αντίστοιχη ζημία άνω των 120.000 ευρώ, απάτης κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση τελεσθείσα κατά φυσικών και νομικών προσώπων, ΝΠΙΔ και ΝΠΔΔ, με προξενειθείσα ζημία άνω των 120.000 ευρώ, χειραγώγησης της αγοράς από κοινού, κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση και νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.

Σημειώνεται ότι τα 18μηνα της ανώτατης προφυλάκισης του Δημήτρη και του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου συμπληρώνονται στις 9 Μαρτίου του 2022.

Δημήτρης και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος θα δικαστούν ως αρχηγοί εγκληματικής οργάνωσης.

Κατηγορούνται ότι έστησαν και διεύθυναν τη μεγάλη κομπίνα.

Ότι είναι εκείνοι που έδιναν εντολές και κατηύθυναν το σχέδιο για τις απάτες και τις πλαστογραφίες, την πλασματική αύξηση των κερδών της εταιρείας, τη διόγκωση της μετοχής, την εξαπάτηση των επενδυτών και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Το ερώτημα που τίθεται είναι εάν οι πρωταγωνιστές αποφασίσουν να ανοίξουν το στόμα τους γιατί όπως λέει η πιάτσα καμιά 20αρια άτομα την έχουν γλιτώσει!