Συνελήφθη προπονητής τένις για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αθλητριών! Τα βόρεια προάστια "έπιναν νερό στο όνομα του"! Πήγαινε τα ανήλικα κοριτσάκια σε ξενοδοχείο μετά την προπόνηση για να τους μάθει... άλλες τεχνικές!



edolio5 team 

Ένας προπονητής τένις σε όμιλο των βορείων προαστίων συνελήφθη και κατηγορείται ότι είχε ολοκληρωμένες σεξουαλικές σχέσεις με δύο ανήλικα κορίτσια από το 2013.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβαιναν είτε στο σπίτι του προπονητή είτε σε ξενοδοχεία, όπου, σύμφωνα με την έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων, οδηγούσε τα κορίτσια. Σήμερα, τα δυο παιδιά είναι ηλικίας 15 και 20 ετών και, χωρίς να μπορούν να αντέξουν ό,τι περνούσαν, έκαναν την καταγγελία.

Ο 34χρονος προπονητής φέρεται να αρνείται οποιαδήποτε συμμετοχή στις πράξεις αυτές, ενώ είχε επιθετική στάση απέναντι στους αστυνομικούς, όταν του πέρασαν χειροπέδες. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, «κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 14 έτη, κατ' εξακολούθηση».

Κρατείται και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί.