Δώρο στον "σαϊτάρχη" Χρηστάρα 4.000.000 ευρώ με εντολή Μαξίμου! Ιδιοκτήτης τηλεοπτικού σταθμού με εφοπλιστική δραστηριότητα, αγοράζει ενημερωτική ιστοσελίδα που λιβανίζει την κυβέρνηση με "κλεισμένη" κρατική διαφήμιση 2.000.000 ευρώ τον χρόνο!


Του Άρη Σπίνου

Μαθαίνω ότι σε προχωρημένο επίπεδο βρίσκονται οι συζητήσεις μεταξύ ιδιοκτήτη πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικού σταθμού, με δημοσιογράφο – γνωστής ενημερωτικής ιστοσελίδας - ύμνο στην κυβέρνηση.

Καλά πληροφορημένες πηγές υποστηρίζουν ότι το συγκεκριμένο μιντιακό ντηλ, παρά τις σοβαρές ενστάσεις που διατυπώθηκαν από στενούς συνεργάτες του επιχειρηματία – εφοπλιστή – καναλάρχη ως προς το τίμημα αλλά και την αναγκαιότητα της κίνησης, προχωρεί σε φάση υλοποίησης, αφού έχει τις ευλογίες της κυβέρνησης και επί της ουσίας πρόκειται για ένα δώρο... στον Χρηστάρα!

Το τίμημα που ακούγεται στην αγορά φθάνει τα 4 εκατ. ευρώ, τα οποία κατά πληροφορίες θα καταβληθούν στον δημοσιογράφο – σαιτάρχη σε δύο δόσεις! Μπορεί να φαίνονται πολλά αλλά πρέπει να σας πω ότι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα έχει κλεισμένα συμβόλαια διαφήμισης με κρατικούς οργανισμούς ύψους 2.000.000 ευρώ τον χρόνο.