Ιδού και ο Καμμένος... με την χορηγία του ΣΚΑΙ! Αφού απέτυχαν πάσης φύσεως γυρολόγοι πολιτευτάδες και αρχηγίσκοι χωρίς οπαδούς, το Μαξίμου επιστράτευσε τον "συναίτερο" του Τσίπρα! "Παιδιά ενωθείτε να φάμε τον Βελόπουλο. Λεφτά υπάρχουν!"


Του Άρη Σπίνου

Τι χρειάζεται ένας π. πολιτικός που τον ξέβρασε το εκλογικό σώμα για να μετατραπεί σε εθνική ρεζέρβα του πατριωτικού χώρου; Στην περίπτωση του Πάνου Καμμένου  μια συνέντευξη στο ΣΚΑΙ... με εντολή του Μαξίμου! 

Μετά από ενάμιση χρόνο εθελούσιας απόσυρσης από τη δημοσιότητα, χωρίς το κόμμα του να πάρει μέρος στις εκλογές αφού γνώριζε την συντριβή που θα ερχόταν, εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ. ένας άλλος Καμμένος.  


Ο Καμμένος που έβριζε χυδαία και συκοφαντούσε ανηλεώς τους πολιτικούς του αντιπάλους, που με βιομηχανία αγωγών προσπαθούσε να φιμώσει όποιον του έκανε κριτική, εξαφανίστηκε. Με την επιφοίτηση που έλαβε λόγω της πολύμηνης αποχής από την πολιτική, σερβίροντας ποτά με χαβανέζικη αμφίεση στο μπαρ του γιου του, μπορεί πλέον κατηγορηματικά να προφητεύει ότι «είναι δεδομένο το θερμό επεισόδιο με την Τουρκία». Άρα καμία πατριωτική δύναμη δεν περισσεύει! Για όσους κατάλαβαν το σύστημα Μητσοτάκη επί στρατεύει ακόμη και τον αδυνατισμένο Πάνο Καμμένο προκειμένου να φτιάξει κλίμα του τύπου "παιδιά ενωθείτε να φάμε τον Βελόπουλο"! Αφού βλέπουν ότι τα διάφορα πολιτικά παρτάλια, π. πολιτευτές και συνταξιούχοι δικαστικοί και στρατηγοί που πίνουν τον καφέ τους στο Χίλτον δεν τραβάνε... ούτε λεκάνη με νερό ψάχνουν μέσα στα συντρίμμια μπας και βρεθεί κάτι άλλο. Λεφτά υπάρχουν και μάλιστα πολλά. Το edolio5 είχε αποκαλύψει με ρεπορτάζ που είχε κάνει ιδιαίτερη αίσθηση για τις προκαταβολές και τα Bonus για όσους καταφέρουν και κόψουν ψήφους από την Ελληνική Λύση που είχε τίτλο: Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ! To Colpo Grosso του Μαξίμου... για να αφήσει εκτός βουλής τον Βελόπουλο! 3.000.000 ευρώ σε όποιο νέο δεξιό κόμμα "πιάσει" 2,5% και 500.000 σε όποιον "φτάσει τον πήχη" στο 1%. Οι συναντήσεις του "έμπιστου" με 2 εκκολαπτόμενους "αρχηγούς" και το ραντεβού στο Παλαιό Φάληρο. Όσοι νομίζουν ότι με "σημαδεμένους" πολιτικούς που έπαιξαν σκοτεινό ρόλο τα προηγούμενα χρόνια μπορούν να ξεγελάσουν πλέον ψηφοφόρους πατριώτες μάλλον θεωρούν ότι ο κρετινισμός έχει μεταδοθεί μαζί με τα εμβόλια στους πολίτες. Σε λίγο θα δούμε και τον φουκαρά τον Καρατζαφέρη να βγαίνει από τον σαρκοφάγο και να  εξαγγέλλει την νέα του προσπάθεια για να σώσει την Ελλάδα φορώντας όπως κάθε μεσημέρι στην μίζερη εκπομπή του το σακάκι που είναι 3 νούμερα μεγαλύτερο. Τα λεφτά είναι πολλά και θα προσέλθουν πολλοί.