Η αμύθητη περιουσία και τα... καβούρια στην τσέπη! 5.000.000. ευρώ μαύρο χρήμα σε "νταβατζή" εφοπλιστή! Τα απλήρωτα κουφώματα της βίλλας και ο μαραγκός που τον ψάχνει στο τηλέφωνο.


Του Άρη Σπίνου

Είναι αλήθεια τελικά ότι από φτωχό αν σου χρωστάει είναι σπάνιο να χάσεις τα λεφτά σου. Το αντίθετο μάλλον συμβαίνει συχνά. Μεγαλοεπιχειρηματίας και εφοπλιστής (γνωστός και για την θηριώδη περιουσία του και για την παροιμιώδη τσιγκουνιά του), παρότι δεν κατάγεται από την Σκωτία ή την Χίο, πήρε αμοιβή (μίζα όπως λένε ορισμένοι) 5.000.000 € για να παράσχει τις υπηρεσίες του σε διαμάχη δυο πλευρών, που απασχόλησε και τον Τύπο. Κάτι σαν νταβατζής. Έλυσε την διαφορά και πήρε... την μεσολάβηση του! Φυσικά όλα μαύρα

Ο δισεκατομμυριούχος μάθαμε ότι ακόμα παζαρεύει 2-3 χιλιάδες ευρώ επί ένα χρόνο από μεροκαματιάρη μαραγκό σε παραλιακή περιοχή του Αργολικού κόλπου για μια επισκευή κουφωμάτων ενός από τα 5 παλάτια που διαθέτει ανά τον κόσμο!!! Τα χρωστάει και δεν τα δίνει. Ο μεροκαματιάρης μαραγκός σκέφτεται μέχρι και φέιγ βολάν να γεμίσει την περιοχή προκειμένου να κάνει ρεζίλι τον Πάμπλουτο εφοπλιστή.