Η αμαρτωλή πισίνα της γλυφάδας! Οι βίζιτες για τα Prive Party, οι Άραβες, η κοσμοσυρροή απατεώνων, τα πρόθυμα κορίτσια, ο παρακμιακός καναλάρχης η άφθονη κοκαΐνη και η συτεμένη ηθοποιός - τσατσά.


Του Άρη Σπίνου

Στην ευρύτερη περιοχή της Γλυφάδας,  λειτουργούν κάποια "καλόπαιδα" που παρέχουν παντός είδους υπηρεσίες (από επώνυμα – φωτογραφημένα κορίτσια μέχρι ουσίες και διοργάνωση …εκδηλώσεων) προς υψηλού επιπέδου ενδιαφερόμενους με δυνατότητα να πληρώνουν αδρά και cash! 

Οι μαζικές συναθροίσεις στη luxury μονοκατοικία, που προστατεύει το privacy, γύρω από την πισίνα, με την παρουσία πολλών κοριτσιών και την παροχή άφθονης σαμπάνιας, ουίσκι, βότκας, τεκίλας και …άσπρης σκόνης!

Τα επαναλαμβανόμενα πάρτι κάθε τρεις και λίγο, για λογαριασμό των δύο (άντε τριών) Αράβων, που έρχονταν Αθήνα για το σκοπό αυτό, είχαν αναλάβει κάτι νταραβεριτζούδες (σύγχρονες εκδοχές της ξεπερασμένης έννοιας «τσατσά») της ευρύτερης περιοχής, που είχαν τα απαραίτητα κονέ και προσβάσεις!

Δηλαδή την διασφάλιση συμμετοχής στα πάρτι ψευτομοντέλων, στην ουσία βίζιτες με book από φωτογραφήσεις σε περιοδικά, κοσμικές στήλες, εφημερίδες αλλά και life style ιστοσελίδες! Και πολλές φορές συμμετοχές σε τηλεοπτικές εκπομπές ή «παράθυρα»!

Στους δύο «Εμίρηδες» άρεσε να συμμετέχουν τουλάχιστον 10 κορίτσια στο πάρτι, τα οποία είτε περιφέρονταν πίνοντας, τρώγοντας ή …τραβώντας γραμμές ή είχαν ενεργό ρόλο στο όργιο που επακολουθούσε, όπου ενίοτε εμφανίζονταν και special guest stars, όπως ένας γνωστός ποδοσφαιριστής ιστορικής αθηναϊκής ομάδας, που καυχιόταν για την ομορφιά και τα προσόντα του και ο οποίος το βράδυ πέρασε καλά με τα κορίτσια και το πρωί ξύπνησε … «Καφάσης» και έτρεχε στο νοσοκομείο με χαλάρωση οπίσθιου μέρους του σώματος! Υπάρχουν φυσικά και άλλα πρόσωπα που απολαμβάνουν τις υπηρεσίες της συτεμένης ηθοποιού - νταρεβεριτζού  που πρόσφατα είχε και ένα πρόβλημα υγείας! Αν εκείνη την ώρα βγει ένας εισαγγελέας μέσα από την πισίνα και φωνάξει... ένταλμα όλοι οι άλλοι θα βουτήξουν μέσα. Κάθε λογής απατεώνας είναι εκεί! Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει από εκεί και ο παρακμιακός καναλάρχης.