Κλαίει και ο θεός για την Ελλάδα! Οι μοιραίοι και επικίνδυνοι πολιτικοί που κυβέρνησαν και κυβερνούν αυτήν την χώρα. Καίγεται η πατρίδα μας χωρίς έλεος! Ήρωες οι πυροσβέστες των 700 ευρώ. Ντροπή στους βουλευτάδες των 7.500.



Του Άρη Σπίνου

Πάνε στα αποκαΐδια και κάνουν δηλώσεις, αντί να μπουν 2 μέτρα μέσα στην γη για να μην τους βλέπει ανθρώπινο μάτι. Δυστυχώς για ακόμη μια φορά δεν μάθαμε από τα λάθη και τα κενά του παρελθόντος ώστε να μην θυσιαστεί η χώρα μας όπως σχεδόν κάθε καλοκαίρι.

Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στη χώρα μας με το πύρινο μέτωπο να έχει ήδη κάψει εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα, εκατοντάδες κατοικίες, ανήμπορα ζωάκια εκτάσεις δάσους που δυστυχώς δεν θα ξανα δούμε.

Αξιοσημείωτη είναι η υπερπροσπάθεια που καταβάλλουν επί μέρες οι πυροσβεστικές αρχές, που μαζί με εθελοντές και την Ελληνική αστυνομία κάνουν ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να μην χαθούν ζωές.

Η μητέρα των μαχών δίνεται σήμερα 5 Αυγούστου, μια ημέρα πραγματικής καταστροφής για τη χώρα μας με τον πύρινο κλοιό να έχει περιστοιχίσει ξανά την Αττική, την Εύβοια, την Μεσσηνία φτάνοντας σε οικισμούς και δύσβατα σημεία με την φωτιά να καίει ότι βρίσκει μπροστά της.


Η φύση κλαίει, μαζί της και εμείς.