Η σιωπή των ΜΜΕ για την "αδυναμία" του Τραπεζίτη στα τεκνά... που πληρώνεται αδρά από τα διαφημιστικά κονδύλια. Ας παραδεχτεί καλύτερα ο Γυαλάκιας την ροπή του στα αγόρια για να τελειώνει με τους εκβιασμούς των "ανεξάρτητων" ΜΜΕ!


Του Άρη Σπίνου

Εμείς να βοηθήσουμε θέλουμε ως καλοί άνθρωποι Είναι πραγματικά να αηδιάζεις με το άνευ προηγουμένου γλείψιμο σε συγκεκριμένη συστημική τράπεζα και το αφεντικό της  από τα χρηματοδοτούμενα έντυπα και τους πληρωμένους-μπουκωμένους από τη διαφήμιση κονδυλοφόρους! Οι αδυναμίες του κουνιστού τραπεζίτη χρειάζονται χρήμα για να καλυφθούν. Οι επαγγελματίες της πληρωμένης δημοσιογραφίας το ξέρουν καλά και με την αλλαγή του πόστου του υπεύθυνου διαφήμισης που τώρα έγινε υπεύθυνη, έπεσαν σαν τις ύαινες και ρημάζουν τα διαφημιστικά κονδύλια. Ας παραδεχτεί καλύτερα ο Γυαλάκιας την αδυναμία του στα αγόρια για να τελειώνουμε με τους εκβιασμούς των "ανεξάρτητων" ΜΜΕ 

Σχετικό ρπεορτάζ 


Του φτιάχνουν προφίλ άντρακλα! Ο τραπεζίτης με τα γυαλάκια που μπουκώνει τα ΜΜΕ από τα διαφημιστικά κονδύλια της τράπεζας, για να κρύψουν τις βόλτες του με τα Αλβανάκια στο Ζάππειο. Τα πάρτυ με την κόκα στα Βόρεια προάστια και οι κυρίες με τα τεκνά... των ελευθέρων ηθών.