Έγινε χαμός στο γραφείο της ανακρίτριας! Προσήλθε ο Λιγνάδης για να απολογηθεί για 2 ακόμα βιασμούς. Κούγιας: "Δεν θα απαντήσουμε σε καμία ερώτηση σου. Είσαι προκατειλημμένη" είπε στην δικαστικό λειτουργό.


Του Άρη Σπίνου

Με βολές κατά της ανακρίτριας συνόδευσε την «απολογία» του, χωρίς να απαντήσει σε καμία ερώτησή της για τους δύο νέους βιασμούς που του καταλογίζονται, ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος παρέμεινε στο γραφείο της μόνο μισή ώρα.

Ο κατηγορούμενος θεατράνθρωπος χαρακτήρισε προκατειλημμένη σε βάρος του την ανακρίτρια επειδή, όπως της είπε, δεν έχει κάνει δεκτό ούτε ένα αίτημά του.

Ο ήδη προφυλακισμένος σκηνοθέτης παρέδωσε στην ανακρίτρια το υπόμνημά του αλλά απέφυγε να απαντήσει σε ερωτήσεις και ζήτησε εκ νέου κατά αντιπαράσταση εξέταση. «Καταγγείλαμε την προκατάληψη της ανακρίτριας και αρνηθήκαμε να απαντήσουμε σε ερωτήσεις της» ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.

Λίγο νωρίτερα, ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας, κατά την άφιξή του στην Ευελπίδων, χαρακτήρισε «όνειδος» τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του εντολέα του και σχολίασε: «Είναι απαράδεκτο να εμπλέκονται δικαστές και εισαγγελείς σε επιχειρηματικά παιχνίδια. Η ανακρίτρια συνεχίζει να αντιμετωπίζει την υπόθεση αλληθωρίζοντας και δεν έχει ικανοποιήσει κανένα από τα αιτήματά μας».

Απαντώντας στο γιατί κατηγορούν τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο κ. Κούγιας υποστήριξε: «Στόχος ήταν, όπως έχω πει, να σταματήσει η προσπάθεια της κυβέρνησης για την επένδυση του Ελληνικού». Ο γνωστός δικηγόρος είπε για τον κατηγορούμενο ότι «έχει τα πάθη του αλλά ποτέ δεν ήταν βιαστής». Κλείνοντας την τοποθέτησή του ανέφερε ότι δεν προσδοκά τίποτα όσο η δικογραφία της υπόθεσης βρίσκεται στα χέρια της ανακρίτριας, αλλά είπε: «Όταν φτάσει στο συμβούλιο η υπόθεση, ελπίζουμε τα μέλη του αυτεπαγγέλτως να διατάξουν την αποφυλάκισή του».