Συνελήφθησαν 5 άτομα που σακάτεψαν τον σωματοφύλακα των VIP στην Μύκονο Νίκο Αραβαντινό. "Θα χυθεί πολύ αίμα στο νησί ως αντίποινα" λέει στο edolio5 αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.


Του Άρη Σπίνου

Πέντε άτομα συνέλαβαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Μυκόνου οι οποίοι φέρονται ως οι δράστες του βίαιου ξυλοδαρμού του γνωστού σωματοφύλακα Νίκου Αραβαντινού, ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο της Αθήνας, μετά την επίθεση που δέχτηκε από ομάδα ατόμων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα αναγνώρισε τους δράστες του ξυλοδαρμού του σε φωτογραφίες που του υπέδειξαν οι αστυνομικοί.

Το βίαιο περιστατικό σημειώθηκε κοντά σε κοσμοπολίτικη παραλία του νησιού. Ο μάνατζερ του ξενοδοχείου ειδοποίησε τον σωματοφύλακα, ο οποίος προσπάθησε να ηρεμήσει τους αλλόφρονες από την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ Γαλλομαροκινούς, οι οποίοι ωστόσο δεν έδειξαν διάθεση να σταματήσουν την φασαρία. Το θύμα νοικιάζει σε τουρίστες κάποια από τα καταλύματα που γινόταν το πάρτι, καθώς ο 40χρονος δραστηριοποιείται και στο χώρο της ενοικίασης καταλυμάτων.

«Με διαλύσανε, πραγματικά σου μιλάω, τέτοιο ξύλο δεν έχω φάει ποτέ» λέει  ο Νίκος Αραβαντινός.

«Με χτυπήσανε πίσω στο κεφάλι και είμαι τυχερός που δεν με χτύπησαν έναν πόντο παραπάνω» προσθέτει, δείχνοντας το σημείο που δέχτηκε χτυπήματα με πέτρα. Και συνεχίζει: «Αν δεν έμπαινε ο Νεοκλής Τζέμος (συνάδελφος του) θα συνέχιζαν να με βαράνε με μια τεράστια πέτρα. Με χτύπησαν δυο φορές και την 3η φορά πήδηξε πάνω ο Νεοκλής και την έφαγε αυτός. Αυτός μου έσωζε τη ζωή πραγματικά».

Είναι «θέμα τιμής» άλλωστε σε αυτούς τους κύκλους να «απαντάνε» σε περίπτωση που κάποιος πειράξει δικούς τους ανθρώπους.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που ο σωματοφύλακας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας με πολλαπλά τραύματα κυρίως στο κεφάλι, οι αστυνομικοί προσπάθησαν να κατευνάσουν τα πνεύματα, ζητώντας από τους συναδέλφους του, να μην εμπλακούν στην υπόθεση. 
Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 στο αστυνομικό τμήμα παρουσιάστηκε και ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου για να δώσει εξηγήσεις και πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα των δραστών ώστε να διαπιστωθεί αν τα άτομα που τον χτύπησαν εργάζονται στο εστιατόριο του.

Όπως ενημερώθηκε το edolio5 ο Αραβαντινός έχει ήδη βρει τους "φίλους" που πρέπει για να πάρει την εκδίκηση του. Ήδη στο νησί βρίσκονται 15 Θηριώδεις Τσετσένοι για ιδιωτική φύλαξη Ρώσων κροίσων που έδειξαν διάθεση... να τον βοηθήσουν.