Η παρέα των ανικάνων! Χρυσοχοΐδης, Χαρδαλιάς και Μητσοτάκης. Η κυβέρνηση καταδικάζει την Λευκορωσία αλλά δεν βλέπει ότι η Αθήνα έχει γίνει... καρτέλ ντε Μεντεγίν!

 

Του Άρη Σπίνου

Μας μούρλαναν από εχθές με βαρύγδουπους τίτλους με την για την... κακιά Λευκορωσία. Ποιοι; Αυτοί που ως ανίκανοι και επικίνδυνοι ως προς τον ρόλο που έχουν έχουν αφήσει την πρωτεύουσα της Ελλάδος και όχι μόνο να μοιάζει ως αποικία Gangster που ξεκαθαρίζουν τους λογαριασμούς τους όπως κάνουν στα καρτέλ της κόκας στην Κολομβία.

Συμβόλαια θανάτου σε βάρος δημοσιογράφων, έξω από τα σπίτια τους που παραμένουν ανεξιχνίαστα. Δολοφονίες νονών της νύχτας χωρίς το παραμικρό στοιχείο για την ανεύρεση των φυσικών και ηθικών αυτουργών. Εκτέλεση επιχειρηματία μέσα στο μαγαζί του, μετά την πρώτη αποτυχημένη απόπειρα σε βάρος του, την ώρα που έχει κατονομάσει τους εκτελεστές του. Υπασπιστής υπουργού, μέσα στο πιο φυλασσόμενο υπουργείου της Ελλάδος, γίνετε κομμάτια από βόμβα - δέμα που "ανέβηκε" 10 ορόφους  χωρίς να πάρει χαμπάρι κανένας. Λίστα με δεκάδες επίορκους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. που είχαν γίνει υπάλληλοι του οργανωμένου εγκλήματος, και παραμένουν στις θέσεις τους. Ανατίναξη καταστημάτων της οικογένειας του υφυπουργού προστασίας του πολίτη και ούτε μια σύλληψη. Αυτή η παρέα των ανικάνων που θα έπρεπε να προστατέψει την Ελληνική κοινωνία για να μην γίνονται όλα αυτά, δεν θα πρέπει να μιλάει ΠΟΤΕ και για ΤΙΠΟΤΑ.