Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου γιατί το ανέχεται; Ο Φουρθιώτης είναι κατηγορούμενος για κακούργημα από το 2010 και η δίκη δεν έχει γίνει ούτε σε πρώτο βαθμό! Η αλεξανδράτου τον κατηγορεί ότι της έκλεψε από το σπίτι 200.000 ευρώ. Συνήγορος του είναι ο βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Καραγκούνης. 7 αναβολές μέχρι σήμερα!


Του Άρη Σπίνου

Η μυστηριώδης υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται το 2010 με τη μήνυση της Tζούλιας σε βάρος του πρώην μάνατζέρ της.Τον κατηγορεί για κλοπή. Η υπόθεση λιμνάζει εδώ και 11 χρόνια (!) στο ακροατήριο έπειτα από αλλεπάλληλες αστείες αναβολές (7!) που ζητούσε η υπεράσπιση του κατηγορουμένου. Μεταξύ των συνηγόρων του Φουρθιώτη ήταν και είναι και ο βουλευτής της Ν.Δ. Καραγκούνης. Η υπόθεση δεν έχει εκδικαστεί ούτε σε πρώτο βαθμό.

Στη μήνυσή της η Τζούλια Αλεξανδράτου κατηγορεί τον Φουρθιώτη ότι μαζί με συνεργό του αφαίρεσε εν αγνοία της από το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού της στα νότια προάστια το ποσό των 200.000 ευρώ. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει, διατηρούσε στενή επαγγελματική και φιλική σχέση με τον Μένιο Φουρθιώτη, ο οποίος ήταν από τα πρόσωπα που μπαινόβγαιναν συχνά στο σπίτι της, ενώ γνώριζε τόσο για την ύπαρξη του χρηματοκιβωτίου όσο και για τα 200.000 ευρώ που υπήρχαν μέσα!

Πάντως ο παρουσιαστής αρνείται την κατηγορία της κλοπής και αποδίδει τις καταγγελίες σε βάρος του στην εκδικητικότητα της Αλεξανδράτου, μετά τη διακοπή της συνεργασίας τους σε επαγγελματικό επίπεδο και έχει καταφύγει σε βάρος της με μηνύσεις και αγωγές. 

Είναι προφανές ότι η άνεση που η έδρα του δικαστηρίου, κάθε φορά διαφορετική, που έχει δώσει τις αναβολές... είναι περίεργη.