Ένας Κάμμενος... σε ρόλο Κομανέτσι! Από το βήμα της βουλής έλεγε ναρκέμπορο τον Μαρινάκη και τώρα τον γλύφει... για να μην ισοπεδωθεί οικονομικά από τις αγωγές που εκκρεμούν. "Ο Μαρινάκης δεν έχει καμία σχέση με το Noor1".



Του Άρη Σπίνου 

Τέτοια τούμπα θα μείνει στην ιστορία. Ο πρώην υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του στο real.gr μίλησε για την υπόθεση Noor one και ξεκαθαρίζει πως δεν ισχύουν όσα αναφέρονται σε πρόσφατο δημοσίευμα περιοδικού στο εξωτερικό, αλλά και ότι δεν αληθεύουν όσα δημοσιεύθηκαν περί δήθεν ενημέρωσης του από ξένες υπηρεσίες για τον Ευάγγελο Μαρινάκη και συμπληρώνει χαρακτηριστικά: «Εμπιστεύομαι την ελληνική δικαιοσύνη η οποία πρόσφατα απεφάνθη περί της μη εμπλοκής του συγκεκριμένου με υποθέσεις ναρκωτικών και συγκεκριμένα για την μεταφορά τριών τόνων ηρωίνης με το Noor one».

Φυσικά μια αναζήτηση στο διάδυκτιο είναι εύκολο για κάποιον να διαπιστώσει τις εκατοντάδες αναφορές που έχει κάνει με κάθε ευκαιρία όταν ήταν πανίσχυρος υπουργός, σε βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη για εμπλοκή του στην υπόθεση Noor1. Ο Καμμένος τρέχει τώρα να σωθεί και φυσικά να σώσει και την περιουσία του από τις αγωγές που εκκρεμούν σε βάρος του από τον εφοπλιστή.