"Μετακομίζει" στο Κορυδαλλό, στο ίδιο κελί με τον πατέρα του στην ΣΤ' πτέρυγα ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος . Οι φυλακές των Τρικάλων δεν τον "σήκωναν" αφού οι συγκρατούμενοι του τον έδερναν και του ζητούσαν λεφτά.


Του Άρη Σπίνου

Δύσκολη η ζωή του κρατουμένου και ιδιαίτερα πιο δύσκολη όταν οι ατσίγαροι συγκρατούμενοι σου ξέρουν ότι έχεις κατακλέψει το σύμπαν. Στις φυλακές Κορυδαλλού, εκεί όπου βρίσκεται ο πατέρας του Δημήτρης, αναμένεται να μεταφερθεί ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος. Όπως πληροφορείται το edolio5 ο Mr Folli-Follie ο οποίος έχει προφυλακισθεί για το σκάνδαλο-μαμούθ, αναμένεται να “αποχωρήσει” από τις φυλακές Τρικάλων όπου βρίσκεται από την πρώτη ημέρα της κράτησής του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος κρατείται στην ΣΤ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού εκεί όπου “φιλοξενούνται”, συνήθως κρατούμενοι οι οποίοι κατηγορούνται για οικονομικά εγκλήματα.

Οι συνθήκες στις φυλακές των Τρικάλων ήταν πολύ δύσκολες για τον νεαρό Τζώρτζη αφού αρκετές φορές προπηλακίστηκε από συγκρατούμενους του αφού του ζήτησαν χρήματα. Έτσι λοιπόν αναμένεται η μεταφορά του στην ίδια φυλακή με τον ηλικιωμένο πατέρα του και στο ίδιο κελί.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος είχε καταθέσει αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής κράτησης με το αίτημά του να απορρίπτεται.

Πατέρας και υιός είχαν προφυλακισθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο μετά την απολογία τους ενώπιον της τακτικής ανακρίτριας κατηγορούμενοι για το σκάνδαλο της Folli-Follie

Υπενθυμίζεται, μεταξύ άλλων, ότι η νέα διοίκηση της εταιρείας υπέβαλε στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών έγκληση κατά του Δημήτρη Κουτσολιούτσου για κακουργηματική υπεξαίρεση, κατά τη διάρκεια του έτους 2018, συνολικού ποσού 1,8 εκατ. ευρώ, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες και για άλλα ποσά που αναλήφθηκαν από το ταμείο της εταιρείας και δεν επεστράφησαν.