Μόνο στο edolio5! Πασίγνωστη ηθοποιός λιώμα από την κόκα μαζί με βουλευτή σε ροζ βίντεο! Διατηρούσε στο παρελθόν δεσμό με εφοπλιστή που πέθανε στην αγκαλιά της από υπερβολική δόση!


Του Άρη Σπίνου 

Την βλέπαμε καθημερινά σε σίριαλ του MEGA και παλαιότερα σε βιντεοκασέτες. Το πάθος της για την κόκα  είναι γνωστό. Ο παράνομος  δεσμός της με πασίγνωστο εφοπλιστή ήταν επίσης γνωστός, που πέθανε από χρήση κόκας, στην αγκαλιά της.

Η σειρά που πρωταγωνίστησε πριν μερικά χρόνια διακόπηκε και όχι λόγω χαμηλής τηλεθέασης, αλλά γιατί ποτέ εκείνη δεν εμφανιζόταν στα γυρίσματα.  Για πολλά χρόνια είχε κακή και ανάρμοστη συμπεριφορά προς τους συνεργάτες της, όμως σύμφωνα με τις πληροφορίες, δυστυχώς, τους τελευταίους μήνες η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς!

Κάνει περισσότερη κοκαΐνη από κάθε άλλη περίοδο στο παρελθόν και είναι βυθισμένη σε παρανοϊκές σκέψεις. Μάλιστα, δεν θέλει ούτε να ακούει για κλινική αποτοξίνωσης που της πρότεινε αγαπημένο της φιλικό πρόσωπο, που βρίσκεται στο πλευρό της και την στηρίζει εδώ και πολλά χρόνια.

Σύμφωνα με πηγές του edolio5  είναι μια πραγματικά πολύ δύσκολη περίπτωση καθώς είναι εθισμένη στο ναρκωτικό της υψηλής κοινωνίας εδώ και μια 20ετια. Στα χέρια μας έφθασε χθες και ένα ροζ βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια και συπρωταγωνιστή ένα βουλευτή της Ν.Δ. που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστός, αν και εκλέγεται σε μεγάλη περιφέρεια.

Σε αυτό γυμνή και σε άθλια κατάσταση έχει μόλις σνιφάρει, μετά από ερωτική πράξη με τον βουλευτή και δεν δείχνει να έχει καμία απολύτως επαφή με την πραγματικότητα. Ο βουλευτής εμφανίζετε μόνο μερικά δεύτερα στο βίντεο των 4λεπτων και δεν μπορούμε να ξέρουμε σε τι κατάσταση βρισκόταν.  Θα επανέλθουμε.