Οι μαγκιές... εξ αποστάσεως! Χυδαίος και προκλητικός απέναντι στην Δημοκρατία αυτός που εισπράττει 25.000 ευρώ το μήνα... εξ ονόματος της!


Του Άρη Σπίνου 

Με μια σειρά χυδαίων και προκλητικών αναρτήσεων... εξ αποστάσεως αντέδρασε ο Γιάννης Λαγός στην ιστορική ετυμηγορία του δικαστηρίου για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής.
«Αυτή είναι η Ελληνική δικαιοσύνη. Τσιράκι και δουλικό σκυλάκι του συστήματος. Χαίρομαι που σας πολεμώ. Ούτε θα κάνω πίσω σε τίποτα. ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ. Συνεχίζω πιο αποφασισμένος», έγραψε σε μία από αυτές που αποδεικνύουν πως δεν δείχνει ίχνος μεταμέλειας για τα εγκλήματα που καταδικάστηκε. Αργά η γρήγορα όλοι δείχνουν τον εαυτό τους με κάθε ευκαιρία. Εν τω μεταξύ οι ευρωβουλετικές μαγκιές προς το παρόν γίνονται εξ αποστάσεως αφού ο ίδιος δεν πρόκειται να έρθει στην Ελλάδα μόνος του περιμένοντας την μοιραία σύλληψη του όταν εκδοθεί σε λίγα  24ωρα η καταδικαστική απόφαση χωρίς αναστολή.

Φυσικά ο προκλητικός Λαγός απέναντι στην Δημοκρατία που βρίζει χυδαία δεν έχει αντίρρηση να εισπράττει τα 25.000 το μήνα στο όνομα της.

Δείτε τις αναρτήσεις του τις οποίες συνοδεύει με ύβρεις και εκφράσεις μίσους: