Ο απαγωγέας του εφοπλιστή Παναγόπουλου αγόρασε την Δόξα Δράμας.Ο Απόστολος Πετράκης είχε καταδικαστεί σε 18 χρόνια κάθειρξη.Τα 30 εκ. ευρώ της απαγωγής...δεν βρέθηκαν ποτέ.

Από την απαγωγή Παναγόπουλου στη Δόξα Δράμας - Δόξα Δράμας - SPORT 24

Του Άρη Σπίνου 

Ο Κρητικός επιχειρηματίας, Απόστολος Πετράκης, που είχε καταδικαστεί για την απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου ανακοινώθηκε ως νέο "αφεντικό" στη Δόξα Δράμας.

Τα ηνία των "μαυραετών" ανέλαβε ο Απόστολος Πετράκης, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε 18 χρόνια κάθειρξη ως φυσικός αυτουργός στην υπόθεση της απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου το 2009.

Η υπόθεση της απαγωγής Παναγόπουλου είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο πριν μία δεκαετία και μάλιστα είχε προκαλέσει αίσθηση πως τελικά δεν βρέθηκαν τα λύτρα, ύψους περίπου 30 εκατ. ευρώ.

Ο Απόστολος Πετράκης έχει αποφυλακιστεί βεβαίως κι έχει αφήσει πίσω του όλες τις περιπέτειες του παρελθόντος, συνεχίζοντας τη ζωή του στο Ρέθυμνο.

Είναι προφανές ότι λόγο της καταδίκης του ο Πετράκης δεν μπορεί να είναι εμφανής ιδιοκτήτης της ομάδας και για τον λόγο αυτό θα εμφανίζονται άλλοι.Η ομάδα αγωνίζεται στην Β'Εθνική