18 Σεπτεμβρίου δικάζεται ο δολοφόνος-Τσετσένος!Είχε σκοτώσει με γροθιές στην ομόνοια τον 28χρονο Τάσο Ντούπη.


Του Άρη Σπίνου 

Σε λίγες μέρες αναβιώνονται μνήμες! Ο δολοφόνος του 28χρονου Τάσου Ντούπη από την Πηνεία, πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, που υπέκυψε σε βαριά τραύματα από ξυλοδαρμό, μπράβου  στην περιοχή της ομόνοιας,που έχει γεννηθεί στο Γκρόζνι της Τσετσενίας θα καθίσει στο σκαμνί του κατηγορουμένου 18 Σεπτεμβρίου, ο οποίος φέρεται να χτύπησε τον Ντούπη  κατ' εντολή ιδιοκτήτη εστιατορίου της περιοχής.

Ο Έλληνας λογομάχησε αρχικά με τον εστιάτορα επειδή ο τελευταίος αρνούνταν να πληρώσει τα δεδουλευμένα που χρωστούσε σε πρώην εργαζόμενη, φίλη του νεαρού. Τα αίματα άναψαν και τότε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου ειδοποίησε τον 39χρονο Τσετσένο, «μπράβο» της περιοχής, ο οποίος γρονθοκοπούσε με σφοδρότητα τον νεαρό άνδρα στο κεφάλι. Ο μπράβος φορούσε γάντια που είχαν μέταλλο εσωτερικό και ήταν τέτοιο το μένος του που συνέχισε να χτυπά και να κλωτσά τον άτυχο 28χρονο ακόμη κι όταν είχε πέσει αναίσθητος.

Ο Τάσος Ντούπης είχε έρθει το μεσημέρι της Τρίτης εκείνης της μέρα ςστην Αθήνα, καθώς την προηγούμενη μέρα επρόκειτο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ο πεθερός του και η σύζυγος του 28χρονου βρισκόταν ήδη στην πρωτεύουσα.

Το ταξίδι του 28χρονου, ο οποίος εργαζόταν στην αποθήκη της ΕΑΣ Αμαλιάδας με τις ζωοτροφές στην περιοχή της Εφύρας και διέμενε μόνιμα με τη γυναίκα και τη μόλις 2,5 ετών κόρη του στο Μαζαράκι, δεν προμήνυε σε καμία περίπτωση αυτό που θα ακολουθούσε και θα στοίχιζε την ίδια του τη ζωή.