Θα γελάσουν και οι τσιπούρες!Ετοιμάζει κόμμα-βανάκι και ο ευρωβουλευτής Κωσταντίνου που την κοπάνησε από το μαγαζί του "Πατριώτη της Κονόμας".Είναι γλυκιά η 25αρα το μήνα!


Του Άρη Σπίνου


Μετά την αποτυχία εισόδου στη Βουλή, αφού τους πήρε χαμπάρι και ο τελευταίος έντιμος πατριώτης, που στέρησε από το μαγαζί που "πωλούσε" Ελλάδα με αφεντικό τον "Πατριώτης της Κονόμας" την αποχώρηση του εκλεγμένου ευρωβουλευτή "Mr 25.000" που έκανε δικό του μαγαζί για να μην δίνει μέρισμα από το τσουβάλι με τις δεσμίδες που εισπράττει κάθε μήνα,όπως ήταν φυσικό την κοπάνησε και ο Αθανάσιος Κωνσταντίνου,για τον ίδιο λόγο όπως είχαμε γράψει από τις 27/1/20

Ο Αθ. Κωνσταντίνου ήταν στρατιωτικός γιατρός και συμμετείχε στη Χρυσή Αυγή από τη δεκαετία του 80 (αρθρογραφούσε με το ψευδώνυμο Λύκος). Αίσθηση είχε προκαλέσει το γεγονός ότι στις ευρωεκλογές του 2019 το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής ξεκινούσε από το Κ (δεν υπήρχαν δηλαδή υποψήφιοι με επώνυμο από Α μέχρι Κ) προκειμένου το όνομά του να είναι πρώτο και να εξασφαλιστεί η εκλογή του (δεύτερο ήταν το όνομα του "Mr 25.000" και ακολουθούσαν επώνυμα από το Λ και κάτω…).Για τέτοια καραγκιοζιλίκια μιλάμε!

Με την αποχώρηση του Αθ. Κωνσταντίνου, στερεύει και η τελευταία (επίσημη) πηγή χρηματοδότησης του μαγαζιού του "τεμπέλη της Πεύκης".Τα στελέχη της καμαρίλας από την οικογένεια που είχαν  είχαν διοριστεί ως “συνεργάτες” του στο Ευρωκοινοβούλιο με εξαίρεση την πρώην υπεύθυνη έκδοσης της εφημερίδας “Εμπρός” Δημοπούλου, που έπεσε γονατιστή και παρακάλεσε τον Κωσταντίνου να την κρατήσει,όλοι οι άλλοι θα αλλάξουν.Τώρα αρχίζουν τα γέλια.

Όπως ενημερώθηκε το edolio5 ο Κωσταντίνου θα δημιουργήσει νέα πολιτική κίνηση ως νέος σωτήρας!Μαζί του θα είναι 5-6 που έχουν φύγει ήδη από την Χ.Α. αλλά δεν έχουν ανέβει ακόμα σε κανένα φορτηγάκι από αυτά που κυκλοφορούν κουβαλώντας τα συντρίμμια που απέμειναν από βόθρο που έσπασε στην οδό Μεσογείων.Τελικά δεν θα μείνουμε πότε χωρίς γέλιο.Όπως ενημερωθήκαμε την σχετική ανακοίνωση θα την κάνει μετά την απόφαση της δίκης που αναμένετε περίπου σε 30 μέρες.