Μόνο στο edolio5!Πάει το όνειρο του κυρ-Σάββα που είχε φανταστεί τον εαυτό του Ευρωβουλευτή!Απορρίφθηκε από το εκλογοδικείο η ένσταση του Γεωργιάδη.

Μήνυση στον Βελόπουλο από υποψήφιο ευρωβουλευτή της Ελληνικής ...
Του Άρη Σπίνου

Στις 3 Ιουνίου εκδικάστηκε στο εκλογοδικείο,μεταξύ άλλων υποθέσεων,και η ένσταση που είχε  κάνει ένας υποψήφιος Ευρωβουλευτής του Βελόπουλου,εναντίον άλλου Ευρωβουλευτή του ίδιου κόμματος που εξελέγχει.Φυσικά ο Σάββας Γεωργιάδης, με καταγωγή από τις Σέρρες έτσι λέγετε αυτός που έκανε την ένσταση,τα έχει "σπάσει" με τον Βελόπουλο και τα έχει βρει με τον "Εθνικό Κολοτούμπα".!!


Που βρήκε τον "πολιτικά νεκρό" που παριστάνει ακόμα τον...Εθνοσωτήρα μόνο αυτός ξέρει!Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του edolio5 είχε παραμυθιαστεί από τον βοηθό του "Εθνικού Κολοτούμπα",Αιβαλιώτη,με τις δήθεν άκρες στην Ευρωβουλή(!),ότι θα τον βοηθήσει να κερδίσει την έδρα, με αντάλλαγμα φυσικά να τον πάρει ως βοηθό του,προκειμένου να έχει την απολαβή των 5.000 ευρώ το μήνα.Όλα αυτά βέβαια ήταν  όνειρα θερινής νυκτός αφού εάν κάποιος διάβαζε  την εισήγηση που παρέπεμπε την υπόθεση,γραμμένη από το σημερινό αντιπρόεδρο του Α.Π. κ.Χοιμέ θα καταλάβαινε την έκβαση της υπόθεσης.Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 η απόφαση είναι ομόφωνα δεκτή ως προς την εισήγηση της.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σάββας Γεωργιάδης έχει προσβάλει την εκλογή του Φράγκου καθώς ανέγραψε το δήθεν παρατσούκλι «Φραγκούλης» στο ευρωψηφοδέλτιο (!) ώστε να υπάρξει σύγχυση με τον γνωστό στρατηγό Φραγκούλη Φράγκο.Αυτός ήταν ο κύριος ισχυρισμός του που φυσικά δεν είχε καμία ουσία σοβαρότητας.Κρίμα τα λεφτά που χάλασε δεξιά και αριστερά για μια υπόθεση που ήταν χαμένη από χέρι.