Σε κατάθλιψη και για λύπηση ο "Πατριώτης της Κονόμας"!Με την χούφτα γεμάτη 500ευρα ψάχνει να βρει "πρόθυμο μικρόφωνο" για να απαντήσει στην "πρώτη" του Κασιδιάρη.


Δε μιλιούνται Μιχαλολιάκος-Κασιδιάρης – Newsbeast
Του Άρη Σπίνου

Ζει μια απόγνωση που τον έχει οδηγήσει να είναι σκιά του εαυτού του!Η ολοκληρωτική αποστράγγιση σε ότι είχε  απομείνει  στο μαγαζί του,από τον Ηλία Κασιδιάρη οδηγεί τον "Πατριώτη της Κονόμας" στην κατάθλιψη.Όπως πληροφορήθηκε το edolio5 από άνθρωπο που είναι πολύ κοντά του,το φάντασμα του γιατί ο ίδιος δεν υπάρχει πια,ψάχνει να βρει ένα μέσο επικοινωνίας κανάλι η WebTV για να απαντήσει σε όσα έγιναν το Σάββατο το απόγευμα στην εκδήλωση της νέας πολιτικής κίνησης.Η μάχη για την διεκδίκηση του 1,5 % που παραμένει ακόμη γύρω από την Χ.Α. και σε ότι δημιουργείται  από διάσπαση αυτής,φαίνεται ότι δεν έχει πλέον νόημα.
Το μαγαζί του "Πατριώτη της Κονόμας" θα καταβυθιστεί κάτω από 0,5 % ενώ γύρω στο 1,5% εκτιμάτε ότι θα είναι το ποσοστό Κασιδιάρη εάν και εφόσον να φτάσει μέχρι τις εκλογές.Η απόφαση του δικαστηρίου που αρχίζει την Τετάρτη,θα είναι καθοριστική.Όπως μαθαίνουμε ο "Τεμπέλης της Πεύκης" έχει βγάλει από το σεντούκι του 15.000 ευρώ και ψάχνει να βρει "πρόθυμο μικρόφωνο",για να πείσει και τους τελευταίους που έχουν μείνει  ξεχασμένοι μπροστά στο βίντεο με την ημίγυμνη Ουρανία,να μην φύγουν και αυτοί.Ως προς την εκδήλωση του προηγούμενου Σαββάτου το συμπέρασμα είναι ότι κανείς δεν θέλει να φωτογραφίζετε με ενεχυροδανειστές αλλά όλοι θέλουν...να τους βάζουν να πληρώνουν αίθουσες ομιλιών και...τα πρώτα έξοδα.!!

Υ.Γ. Με πλούσιο ρεπορτάζ για ονόματα που συμμετείχαν στην "πρώτη"  Κασιδιάρη θα έχουμε στο  edolio5 πολύ σύντομα μαζί με τα σχετικά τιμολόγια!