Που είναι τα ονόματα;Στα χνάρια του "Ηλία του 16ου" το κόμμα...Κασιδιάρη!"Νεκροταφείο" η νέα κίνηση.8 αναρτήσεις σε 30 μέρες και ούτε μισό όνομα!


Του Άρη Σπίνου

Για εμάς εδώ στο edolio5 που γνωρίζουμε πρόσωπα και πράγματα δεν είχαμε καμία αμφιβολία ότι η περίφημη  "χθεσινή Πέμπτη" δεν θα είχε καμία ανακοίνωση για τα "έξοχα στελέχη" που θα πλαισίωναν την πολιτική κίνηση Κασιδιάρη.Το ρεπορτάζ με τίτλο Οι προβολές στο youtube...δεν είναι ψήφοι!"Κλειστές πόρτες" βρίσκει παντού ο Κασιδιάρης.-Μόνο από την Χρυσή Αυγή τα στελέχη που τον ακολουθούν.-Τα θανάσιμα λάθη που τον οδηγούν στον βάλτο!Τα λέει όλα.



όσο και για την Ραχήλ Μακρή...τα πήγαν όλα πίσω!

Μόνο στο edolio5!H Ραχήλ Μακρή συστρατεύεται με τον Κασιδιάρη-Συναντήθηκαν και τα συμφώνησαν-Νέα δημοσκόπηση του δίνει 2,6% στην Α Αθηνών που ο ίδιος ως υποψήφιος δήμαρχος είχε πάρει 10%-Με ψυχοφάρμακα και Netflix ζει πλέον ο "Πατριώτη της Κονόμας"

Τα πράγματα είναι απλά.Η κίνηση Κασιδιάρη έγινε εν μια νυχτή χωρίς καμία προετοιμασία και σχεδιασμό.Ο άγριος καβγάς μεταξύ του ιδίου και του "Πατριώτη της Κονόμας" που συνοδεύτηκε με πολλά "γαλλικά" δεν άφησε περιθώριο ώστε να υπάρξει επόμενο πρωινό στην Δηλιγιάννη για τον Κασιδιάρη.

Τώρα ψάχνει να βρει κόσμο με την μέθοδο ότι κάτσει και όπου νάνε! 

Η μόνη ζωή που υπάρχει είναι οι.... 8 αναρτήσεις στην ιστοσελίδα του!!Το blog μια πολυκατοικίας για να ενημερώνει τους ενοίκους της έχει πιο πολλές.