Δίκη Τοπαλούδη!Μετά τα ισόβια έρχονται νέες διώξεις στους γονείς του Ροδίτη και στους ψυχιάτρους που του έδωσαν "μαϊμού" βεβαιώσεις για να πέσει στα μαλακά


Δίκη Τοπαλούδη: Αντιφάσεις και νέα στοιχεία από τον Αλβανό ...
Του Άρη Σπίνου

Ένας νέος κύκλος ανοίγει σήμερα μετά την αυλαία στην δίκη για την άγρια κακοποίηση και δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Οι κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν ομόφωνα με το μέγιστο των επιτρεπόμενων ποινών και χωρίς να τους αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό. Όμως τώρα αρχίζει η έρευνα για όσους τυχόν παρανόμησαν προκειμένου να πέσουν στα μαλακά οι κατηγορούμενοι.


Έτσι το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. αποφάσισε να διαβιβάσει στην εισαγγελέα πρακτικά και αντίγραφα της απόφασής του προκειμένου να διερευνηθεί τυχόν ψευδή βεβαίωση από ιδιώτη ψυχιάτρου στη συνταγογράφηση συγκεκριμένου σκευάσματος στον 23χρονο καταδικασθέντα Ροδίτη.


Ακόμη αποφάσισε να διαβιβάσει αντίγραφα της απόφασης του στην εισαγγελία και για να διερευνηθεί τυχόν ηθική αυτουργία στο αδίκημα αυτό.



Από την πλευρά της η πολιτική αγωγή δια του Αλέξη Κούγια δήλωσε ότι θα μηνύσει για ψευδή κατάθεση τον πατέρα και τη γιαγιά του Ροδίτη όπως και δυο μάρτυρες της υπόθεσης.

Ακόμη, δήλωσε ότι θα καταθέσει μήνυση και κατά δυο ψυχιάτρων για ψευδή βεβαίωση που γνωμάτευσαν για την κατάσταση της υγείας του 23χρονου Ροδίτη.