Βρωμάει μπαρούτι!Γέμισε το σύμπαν με...5 επικηρυγμένους γνωστούς δημοσιογράφους.Κάποιοι κλαίνε, αλλά όταν είχαν στοχοποιήσει με αφίσα άλλους δεν έβγαλαν άχνα.

Του Άρη Σπίνου

Αν και αυτό το γεγονός το έχουμε δει μόνο σε ταινίες γουέστερν, όντως συνέβη, καθώς τοιχοκολλήθηκαν χιλιάδες αφίσες  στους δρόμους του Πειραιά και της Αθήνας ,τα πρόσωπα τεσσάρων αθλητικών συντακτών, αλλά και του γνωστού δικηγόρου,Τάκη Μπαλτάκου.Συγκεκριμένα, στις εν λόγω αφίσες, όπου υπάρχουν υβριστικοί και συκοφαντικοί χαρακτηρισμοί.


Αναφέρει:Τον επικεφαλής του SDNA, Βασίλη Παπαθεοδώρου, του εκδότη της Live Sport και παρουσιαστή των εκπομπών στο SDNA, Βασίλη Βέργη, του Άρη Ασβεστά, που εργάζεται στον Sport FM, με μακρά πορεία ετών στο δικαστικό και κυβερνητικό ρεπορτάζ, του παρουσιαστή του Open και αρθρογράφου στο SDNA, Κυριάκου Θωμαΐδη, καθώς και του νομικού Τάκη Μπαλτάκου.
Είναι προφανές ότι η ενέργεια αυτή δεν είναι μόνο απαράδεκτη αλλά και επικίνδυνη για τους δημοσιογράφους και τις οικογένειες τους . Να θυμίσουμε πάντως το όψιμο ενδιαφέρον και αγωνία κάποιων!Όταν είχε γεμίσει η Αθήνα με αφίσα του Αντιεξουσιαστικού χώρου με την στοχοποίηση συναδέλφων(Χιος,Σπίνος,Λαμπρόπουλος,Μάνδρου,Παπαχελάς και άλλους 50) δεν είχε μιλήσει κανείς!

i)) αλητες-ρουφιανοι-δημοσιογράφοι