(Ανανεωμένο ρεπορτάζ)Μόνο στο edolio5!Η αλήθεια για το "ένταλμα σύλληψης" του Χίου.Τι απαντάει ο ίδιος και ποιους αποκαλεί "κακές αδερφές"

Αποτέλεσμα εικόνας για χΙΟς σΤΕΦΑΝΟΣΤου Άρη Σπίνου
Αναζητούνται στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας ο Στέφανος Χίος και ο συντάκτης του σημερινού πρωτοσέλιδου της εφημερίδας «Μακελειό» το οποίο φέρει τον τίτλο: «Δεν το λένε αλλά θα το κάνουν. Ξανάρχεται ο εφιάλτης της νύχτας της 28ης Ιουνίου 2015. Κλείνουν τράπεζες και σούπερ μάρκετ.
Μόνο από τα παράθυρα και με προσωπικό ασφαλείας ψωνίστε για να μην ξεμείνετε».Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο εκδότης της εφημερίδας Στέφανος Χίος όσο και ο συντάκτης του επίμαχου δημοσιεύματος δεν αναζητούνται με ένταλμα σύλληψης αλλά στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και έπειτα από έρευνα που διέταξε η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων (πλημμέλημα). Η έρευνα διενεργείται από την κρατική ασφάλεια.



Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες είχε καταθέσει μήνυση κατά της εφημερίδας «Μακελειό» και ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας. Η μήνυση αφορούσε στο αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων, που προκαλούν φόβο στον πληθυσμό, με σοβαρό κίνδυνο πρόκλησης ζημιάς στη δημόσια υγεία της χώρας (άρθρο 191 ΠΚ).Ο Στέφανος πριν λίγο ανάρτησε στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας την απάντηση του για την "έκδοση εντάλματος"

Διαβάστε την απάντηση Χίου.