Απίστευτο!Πρόεδρος πρωτοδικών στον Πειραιά σε καραντίνα.Πακιστανός μεταφραστής ενημέρωσε την έδρα του δικαστηρίου,σε κατάμεστη αίθουσα,ότι έχει κορονοΪό και ψήνεται στο πυρετό.


Αποτέλεσμα εικόνας για δικαστηριοΤου Άρη Σπίνου

Μετά από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, κρούσμα κορωνοϊού παρουσιάστηκε και στα δικαστήρια του Πειραιά, με αποτέλεσμα, να κλείσουν, για να γίνει απολύμανση.Θύμα του κορωνοϊού πρόεδρος Πρωτοδικών, η οποία ασθένησε την περασμένη βδομάδα και ζήτησε να αντικατασταθεί από άλλη συνάδελφο της.


Σε καραντίνα έχουν τεθεί, όσοι είχαν έρθει σε επαφή μαζί της.Το χειρότερο όμως όλων έγινε όταν μεταφραστής της Πακιστανικής διαλέκτου Φαρσί δήλωσε στην έδρα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας ότι, έχει κορωνοϊό!Η αίθουσα ήταν κατάμεστη

Συνέβη την περασμένη Τετάρτη, εν ώρα συνεδρίασης του ΜΟΔ κι ενώ ακόμη δεν είχε αποφασιστεί η αναστολή λειτουργίας των δικαστηρίων, όταν εμφανίστηκε σε κακά χάλια ο διερμηνέας της διαλέκτου Φαρσί και δήλωσε ότι, έχει ζητήσει την αντικατάσταση του, επειδή είχε όλα τα συμπτώματα της νόσου.

Είπε μάλιστα ότι, φεύγει από το δικαστήριο, για να πάει στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Η εισαγγελέας της έδρας Ανθούλα Μπούμπα, αντέδρασε και συνέστησε στον διερμηνέα, πριν πάει σε οποιοδήποτε νοσοκομείο, να τηλεφωνήσει προηγουμένως και να πάει εκεί, όπου θα του υποδείξουν στον τηλεφωνικό αριθμό 1135.

Όταν αποχώρησε ο διερμηνέας, η εισαγγελέας υποψιαζόμενη ενδεχομένως ότι, πιθανόν η επίκληση της ασθένειας, να ήταν προσχηματική, καθώς η αποζημίωση της διερμηνείας στο Αυτόφωρο είναι υψηλότερη, ρώτησε τους αστυνομικούς, για την κατάσταση της υγείας του μεταφραστή.

Η απάντηση, που έλαβε ωστόσο, επιβεβαίωσε τα χειρότερα:

"Hταν χάλια, είπε αστυνομικός. Εβηχε και είχε πυρετό...".