Σε γυμνάσιο στην Νίκαια!!Εκδήλωση ανηλίκων με guest star...στριπτιζέρ!!!


Του Νίκου Παρασκευά

Απίστευτο και όμως αληθινό! Την Περασμένη Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, οι μαθητές του 11ου Γυμνασίου Νίκαιας διοργάνωσαν εκδήλωση σε ειδική αίθουσα στον Κορυδαλλό στην οποία σύμφωνα με την πρόσκληση υπήρχε επαγγελματίας DJ, φωτογράφος και όλα τα απαραίτητα για να διασκεδάσουν τα παιδιά.
Μέχρι εκεί όλα καλά, το περίεργο είναι ότι guest star της βραδιάς ήταν η γνωστή χορεύτρια αισθησιακών χορών ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΙΟΥΣΕΦ, η οποία μάλιστα στις αφίσες που είχαν τοιχοκολλήσει οι μαθητές εμφανιζόταν ημίγυμνη, όπως άλλωστε και χορεύει.
Μάλιστα στις … συστάσεις που έκανε στην ανάρτησή του το 15μελές συμβούλιο του Γυμνασίου, ανέφερε ότι «δεν ακουμπάμε την Αναστασία κατά τη διάρκεια του χορού της, ούτε την ενοχλούμε».

Η τιμή εισόδου ήταν 8 ευρώ, αλλά το ζητούμενο δεν είναι πόσο κόστισε η πρόσκληση ή η εκδήλωση. Το γεγονός είναι ότι παιδία του σχολείου ηλικίας 11-14 ετών με προτροπή των συμμαθητών τους βρέθηκαν σε ένα πάρτι «ακατάλληλον δια ανηλίκους». Εμείς θέλαμε να δούμε κάποια αντίδραση εκπαιδευτικών, ή και των γονέων, για αυτήν την κατάσταση.

Δηλαδή, θεωρούν σωστό κάποιοι τόσο μικρά παιδιά να βλέπουν τέτοια θεάματα και μάλιστα live? Και τα παιδιά είναι παιδιά, καλά κάνανε. Αυτό σκέφτηκαν, αυτό έπραξαν. Άραγε οι εκπαιδευτικοί που είδαν τις αφίσες στο σχολείο, οι γονείς που έμαθαν, αν έμαθαν, για αυτό το πάρτι τι έκαναν; Τους έδωσαν … την ευχή τους;

Επειδή, βλέπουμε κάποιους ιδιαίτερα … ευαίσθητούς να ξεσηκώνονται όταν βλέπουν αφίσες που λένε ότι η έκτρωση είναι φόνος, όταν κάποιοι αντιδρούν … όταν ακούνε ότι θα πρέπει να γίνεται εκκλησιασμός στους μαθητές, μας κάνει εντύπωση που δεν μίλησε κανένας για αυτήν την … σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών!

Το θεωρούν φυσιολογικό αυτό οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του Κορυδαλλού και της Νίκαιας; Αν είναι έτσι γιατί δεν λένε στο Υπουργείο Παιδείας να καθιερώσει μια ώρα την εβδομάδα σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στο πρόγραμμα του σχολείου;

Επειδή σε αυτή τη χώρα η υποκρισία περισσεύει, θα πρέπει κάποτε να μάθουμε να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους και να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Αν κάποιοι νομίζουν ότι αυτή την παιδεία θέλουν ας την χαίρονται.

Το ζητούμενο είναι τι παιδεία θέλει το αρμόδιο Υπουργείο και η Κυβέρνηση, ας μας το πουν επιτέλους για να ξέρουμε! Όπως θα πρέπει να μας πουν εάν ελήφθη κάποιο πειθαρχικό μέτρο εναντίον των μαθητών του 15μελούς, τα ονόματα του οποίου φιγουράρουν στην πρόσκληση και του αρμόδιου διευθυντή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.