Ο Πατούλης, το Attica TV,οι 500.000 ευρώ και τα "πουλέν" του Ταλαμάγκας και Πασβαντίδης που πούλησαν τα κόμματά τους για μια καρέκλα!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Πατουλης
Του Άρη Σπίνου

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής αποφάσισε, πλειοψηφικά, να προχωρήσει στη σύναψη προγραμματικής σύμβασης συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Ασπροπύργου και της Δημοτικής Επιχείρησης Τηλεόρασης Δήμου Ασπροπύργου ATTICA TV. Έτσι, για τους επόμενους 6 μήνες, η Περιφέρεια Αττικής, θα έχει στη διάθεσή της 8 ώρες τηλεοπτικού «αέρα», ημερησίως, μέσω του οποίου θα μπορεί να προβάλλει το έργο της.Το κόστος θα είναι 500.000 ευρώ. Ξέρετε ποιοι θα "τρέξουν" τις νέες εκπομπές;
Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 κυρίαρχο λόγο θα έχουν,ο Βασίλης Ταλαμάγκας που επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ ήταν Γενικός διευθυντής στην ΕΡΤ ως κολλητός του Νίκου Παππά,"πουλώντας"΄εν μια νυκτί την Ν.Δ. αφού είχε υπάρξει δεξί χέρι του Αβραμόπουλου στο ραδιοφωνικό σταθμό 9,84.Βέβαια ο Βασίλης Ταλαμάγκας είχε και πράσινη διαδρομή,αφού άνηκε στο στενό πυρήνα του περιβόητου δημάρχου Αμαρουσίου Παναγιώτη Τζανίκο.Ένας δημοσιογράφος με πολλούς αφεντάδες. 
Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΠΑΣΒΑΝΤΙΔΗΣ
Το μεροκάματο να βγαίνει.Ο άλλος που θα έχει διευθυντικό ρόλο θα είναι ο "αλήστου μνήμης"Αυριανιστής Χάρης Πασβαντίδης!!Δεν ξεχνάμε φυσικά το βιβλίο που είχε γράψει κατά του πατέρα του σημερινού πρωθυπουργού με τίτλο "Ο εφιάλτης".Ο Πατούλης έχοντας "ανοιχτά γραμμάτια"με τον Ταλαμάγκα όταν του ψιθύριζε στο αυτί τα μυστικά του Τζανίκου όταν τον υπηρετούσε τον ανταμείβει δεόντως.Όσο αφορά τον Πασβαντίδη,είναι αρκετά τα όσα του λέει για τα έργα και τις ημέρες Σγουρού,αφού ο Χαρούλης υπήρξε επί 20 χρόνια ο πιο στενός του συνεργάτης!!Η πλάκα πάντως που θα καταλήξει σε τραγωδία είναι ότι Πατούλης υπόσχεται σε δεκάδες δημοσιογράφους ότι θα εργαστούν στο κανάλι προκειμένου να τους παραμυθιάζει και...εν αναμονή του διορισμού τους να γράφουν γλυκόλογα για αυτόν και την συμβία του. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΑΛΑΜΑΓΚΑΣ ΣΥΡΙΖΑ