(Ανανεωμένο ρεπορτάζ 3)Δίκη Παραδικαστικού Ν2!!Όλη η απολογία-36 σελίδες-του Σωτήρη Τζούμα και οι διάλογοι που τον "έκαψαν" για τα 70.000 ευρώ που ζήτησε η σπείρα από Ιερέα κατηγορούμενο για αν τον...αθωώσει!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Σωτηρης Τζουμα ς
Του Άρη Σπίνου

Σε λίγες μέρες 14/1 η πρόταση της εισαγγελικής έδρας.Με την δίκη των 100 και πλέον κατηγορουμένων για την υπόθεση του Παραδικαστικού Ν2 το edolio5 είναι ίσως το μόνο Μ.Μ.Ε. που έχει ασχοληθεί με συνεχή ρεπορτάζ από την έναρξη της δίκης.Η ώρα της ετυμηγορίας πλησιάζει.

Σήμερα το edolio5 παρουσιάζει την απολογία στον ανακριτή 36 σελίδες του πρώην συμβούλου του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου,δημοσιογράφου Σ.Τζούμα που βρίσκετε στο εδώλιο του κατηγορουμένου.Είναι προφανές ότι όσα αναφέρονται σε αυτή δεν τα δέχεται το edolio5 ως αληθή ή ψευδή αλλά τα παρουσιάζουμε επειδή έχουν δημοσιογραφικό ενδιαφέρον και εκ του αποτελέσματος απετέλεσαν κύριο μέρος του κατηγορητηρίου της σπείρας μαζί με τα επιπλέον στοιχεία που είχαν συλλέξει οι αρχές από την συνεργασία μαζί τους επί 2 χρόνια με τον επίσης δικηγόρο Δ.Παρασκευόπουλο που παρείχε της νομικές του υπηρεσίες στην συμμορία του Παραδικαστικού,τις καταθέσεις του οποίου όπως και τα ενημερωτικά σημειώματα που έδινε στην ασφάλεια για τις "κινήσεις" της συμμορίας.Όλα στο edolio5!!



ΥΓ


Είναι προφανές ότι το edolio5 θα φιλοξενήσει κάθε άποψη των θιγόμενων στο ρεπορτάζ και φυσικά όλοι έχουν το τεκμήριο της αθωότητας μέχρι αμετάκλητης αποφάσεως