Είχε βουίξει η Ελλάδα με τον "Αρχιτοκογλύφο Καραμπέρη" το 2012 στην Θεσσαλονίκη!!Τα χρόνια πέρασαν και η ποινή του από 10 χρόνια κάθειρξη μετατράπηκε σε αδίκημα...υγειονομικής παράβασης!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για καραμπέρης θεσσαλονίκη
Του Άρη Σπίνου

Το τέλος μιας τεράστιας υπόθεσης τοκογλυφίας και εκβιασμού βρήκε την πλειονότητα των κατηγορουμένων αλλά και τον κατηγορούμενο ως εγκέφαλο ελεύθερους, την ώρα που τοξικομανής, ο οποίος έδειξε έμπρακτη μεταμέλεια επιστρέφοντας το σύνολο των κλοπιμαίων, «επιβραβεύτηκε» με 20 χρόνια κάθειρξης.
Από δέκα χρόνια κάθειρξη... ελεύθερος με ποινή φυλάκισης πέντε ετών ο «άρχοντας της νύχτας» στη Θεσσαλονίκη, Μάρκος Καραμπέρης, για μια κολοσσιαία υπόθεση τοκογλυφίας.

Το βαλιτσάκι της ΕΥΠ μίλησε!!!Συνελήφθησαν 2 δικηγόροι και μια ψυχολόγος ως εγκέφαλοι σε κύκλωμα χορήγησης πλαστών χαρτιών σε αλλοδαπούς.

Του Άρη Σπίνου
Κύκλωμα το οποίο εφοδίαζε σε αλλοδαπούς, με το ...αζημίωτο, παράνομα γνωματεύσεις «μετατραυματικού στρες» για να χαρακτηριστούν ως «ευάλωτα πρόσωπα», εξαρθρώθηκε από την Αστυνομία στη Μυτιλήνη.Στη "βιομηχανία" έκδοσης γνωματεύσεων, εμπλέκονται πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων μία ψυχολόγος και δύο δικηγόροι, οι οποίοι έπαιρναν από 550 έως 950 ευρώ από κάθε αλλοδαπό που είχαν υποβάλει αίτηση για άσυλο προκειμένου να τους βεβαιώσουν ότι έχουν υποστεί μετατραυματικό στρες.