Δίκης Χρυσής Αυγής-Στις 18/12 οι αγορεύσεις των εισαγγελέων-Η απολογία ενός "καρφιού"για να γλιτώσει το τομάρι του-4 ώρες γεμάτες γελοιότητα,ψέματα και "δοσίματα" από τον "Πατριώτη της Κονόμας"

Του Άρη Σπίνου
Όσοι τον ξέρουν καλά δεν περίμεναν κάτι διαφορετικό.Ο Ανδρουτσόπουλος,ο Ζαφειρόπουλος και δεκάδες άλλα στελέχη του παρελθόντος που πέρασαν από τις τάξεις της Χ.Α. έχουν νιώσει την προδοσία στο πετσί τους.Η απολογία του "Πατριώτη της Κονόμας" θα περάσει στην ιστορία των πολιτικών και ποινικών χρονικών ως το μεγαλύτερο άδειασμα συγκατηγορούμενων από κατηγορούμενο "ηγέτη" πολιτικής οργάνωσης.Ο Μιχαλολιάκος δεν αρκέστηκε μόνο να αρνηθεί τη γνώση αξιόποινων πράξεων.

Έπαυσε οριστικά η ποινική δίωξη κατά της αντιδημάρχου Παλαιού Φαλήρου Ανδρικοπούλου λόγο αλλαγής νόμου.


Αποτέλεσμα εικόνας για ανδρικοπουλου παλαιο φαληρο,3
Του Άρη Σπίνου

Μετά από πολύωρη διαδικασία στην οποία παραστάθηκε για να υποστηρίξει την κατηγορία η δημοτική υπάλληλος της βιβλιοθήκης Π. Φαλήρου Μαρία Μπέλεση, το δικαστήριο μετέτρεψε την αποδιδόμενη κατηγορία και απάλλαξε οριστικά την κυρία Ανδρικοπούλου για το αδίκημα της πλαστογραφίας,όπως είχε γράψει το edolio5 σε
σχετικό ρεπορτάζ.
Στην δίκη μεταξύ άλλων κατέθεσαν ο πρώην Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου και βουλευτής Διονύσης Χατζηδάκης και η πρώην υπουργός και βουλευτής κυρία Σοφία Βούλτεψη.