Αρχίζει ξανά την δευτέρα 23/9 η δίκη, που "καρκινοβατεί" από το 2016 για το "Παραδικαστικό" με τους 104 κατηγορουμένους.Το edolio5 παρουσιάζει με έγραφα την απολογία της Θάλειας Βρυώνη,κόρη του Καναλάρχη."Έκανα ότι μου έλεγε ο Μπαμπάς μου". Εκκρεμούν 36 εντάλματα σύλληψης .

Του Άρη Σπίνου

Αρχίζει πάλι αύριο στο εφετείο Αθηνών η ξεχασμένη για πολλούς δίκη. 
Αποτέλεσμα εικόνας για παραδικαστικο 2

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται πριν από περίπου 10 χρόνια, με τους εφέτες ανακριτές να σχηματίζουν μία ογκωδέστατη δικογραφία που περιλαμβάνει αδικήματα όπως συγκρότηση, ένταξη και διεύθυνση σε εγκληματική οργάνωση, πλαστογραφία, απάτη από κοινού, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, απόπειρα εκβίασης, ψευδή βεβαίωση κ.ά.

Βόμβα!!!Μόνο στο edolio5. Η "αγία τετράδα" των δημοσιογράφων που πούλαγε προστασία σε υπόδικους επιχειρηματίες.Η "Μαιρούλα"η "Γιαννουλα"ο "Σπυράκος"και ο "σύζυγος της τραγουδιάρας".-Tο Noor1-Οι έρωτες και οι "ιδιαίτερες"σχέσεις τους.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟΤου Άρη Σπίνου
Όλο και περισσότερα τύμπανα πολέμου ακούγονται για το παραδικαστικό σύστημα που έστησε ο Ρασπούτιν τις μέρες της παντοδυναμίας του.Το σύστημα που φέρεται να έστησε ο υπερόπτης Ρασπούτιν έχει ήδη καταρρεύσει και όσοι συνεργάστηκαν μαζί του τρέχουν σαν τα ποντίκια να σώσουν το τομάρι τους.Το θράσος της εγκληματικής οργάνωσης φαίνεται ότι δεν είχε όρια.

Έχασε την αγωγή με την οποία ζητούσε 8.000.000 ευρώ απο το δημόσιο ο επιχειρηματίας Μυλωνάς (που απήχθη από τον Παλαιοκώστα).

Συνήθιζε να δανείζει ο φαρμακοποιός το δολοφόνο του, αλλά την τελευταία φορά…Υπέρ του Δημοσίου κατέληξε τελικά μια από τις πλέον ιδιότυπες δικαστικές διαμάχες που έχουν καταγραφεί τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για την αγωγή με την οποία ο επιχειρηματίας Γιώργος Μυλωνάς ζήτησε αποζημίωση για τον τρόπο που χειρίστηκε η Ελληνική Αστυνομία την απαγωγή του. Εν ολίγοις το ελληνικό δημόσιο, κινδύνεψε να πληρώσει πολλά εκατομμύρια εξαιτίας του διαβόητου Βασίλη Παλαιοκώστα.Η απαγωγή έγινε το 2008 στη Θεσσαλονίκη και ο επιχειρηματίας κρατήθηκε από τον Παλαιοκώστα σε σπίτι-κρησφύγετο στη Σουρωτή, για 15 μέρες.

"Άστραψε και βρόντηξε" ο εκδότης της Εφημερίδας "Καρφί"Ηλίας Τζαφέρης κατά του πολιτικού γυρολόγου,όπως τον απεκάλεσε, βουλευτή Ραγκούση

Με αυστηρό τρόπο προειδοποίησε άπαντες αλλά ιδιαίτερα,με σκληρές εκφράσεις, τον Γιάννη Ραγκούση ο γνωστός και έγκυρος δημοσιογράφος Ηλίας Τζαφέρης.Έγραψε σχετικά στο lykavitos gr του οποίου είναι ιδιοκτήτης και διαχειριστής: