Ο Μίλτος Καμπουρίδης-οι μπουλντόζες στη Τζιά και οι άραβες.Γκρεμίζουν και χτίζουν πάνω στην αμουδιά 30 βίλες !!

Αποτέλεσμα εικόνας για μίλτος καμπουρίδης
Μπουλντόζες, εκσκαφείς και χωματουργικά μηχανήματα έχουν εισβάλει σε μία από τις παρθένες αμμουδιές που βρίσκεται στο μικρό όρμο του Βρόσκοπου κοντά στις Ποίσσες. Πρόκειται για πανέμορφη παραλία στην δυτική Τζια, την οποία δεν είχε αγγίξει μέχρι στιγμής ο πολιτισμός. Την περιοχή ανέλαβε να αξιοποιήσει επενδυτικά ο όμιλος Dolphin Capital του Μίλτου Καμπουρίδη αγόρασε προ δεκαετίας μια μεγάλη έκταση περίπου 300 στρεμμάτων για να οικοδομήσει,  ένα πεντάστερο σύνθετο θέρετρο με κεντρική ξενοδοχειακή μονάδα και βίλες. Στην προσπάθεια του βρήκε συμμάχους τους Άραβες της ξενοδοχειακής αλυσίδας One and Only με έδρα το Ντουμπάι. Στις 8 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε τελετή θεμελίωσης του τουριστικού καταλύματος παρουσία των τοπικών αρχών και του περιφερειάρχη Νότιου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου. Πριν από λίγες μέρες άρχισαν οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου....
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο χωματόδρομος που φτάνει στην περιοχή δεν εξυπηρετούσε τα σχέδια των εργολάβων και με μπουλντόζα επέκτειναν τον δρόμο   μέχρι την παραλία. Μετά αποψιλώθηκαν αρκετά από τα μεγάλα αλμυρίκια της ακτής ώστε να εγκατασταθούν κοντέινερ.

"Επένδυση"Ελληνικού!!Το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως Ελληνικού κράτους.Δεκάδες δισ.ευρώ στις τσέπες του Λάτση χωρίς...να βάλει τσακιστή δεκάρα.Παίρνει δάνειο ένα δισ.ευρώ με εγγύηση του Ελληνικού δημοσίου!!


Αποτέλεσμα εικόνας για Λατσης Ελληνικο
Του Άρη Σπίνου

Σχέδιο πίεσης αναζητεί η κυβέρνηση προς τη διοίκηση της Lamda Development,έτσι ώστε να ξεκινήσει το έργο ορόσημο του Ελληνικού, το οποίο μετά από 5 χρόνια παραμένει ακόμη ένα μεγαλεπήβολο επενδυτικό σχέδιο στα χαρτιά, όσο η προκήρυξη του διαγωνισμού για το καζίνο βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας. 
Ο Σπύρος Λάτσης κατάφερε να γίνει ένας σύγχρονος φεουδάρχης καθώς είναι κάτοχος περίπου 6000 στρεμμάτων γης, στην πιο ακριβή περιοχή του λεκανοπεδίου της Αττικής χωρίς έως σήμερα να έχει δώσει ούτε ένα ευρώ.

Γλέντια!!Το δικαστήριο απαγόρευσε στον Στέφανο Χίο να ασχολείται με την σεξουαλική ζωή(!) και "τα της κρεβατοκάμαρας" του Κικίλια- Όλη η απόφαση.

Αποτέλεσμα εικόνας για χιος κικιλια
Του Άρη Σπίνου
Τι τα ήθελε τα ασφαλιστικά μέτρα!!Προφανώς πρόκειται για δικαστική ήττα σε βάρος του υπουργού υγείας για όποιον ξέρει να διαβάζει δικαστικές αποφάσεις.Το edolio5 δημοσιεύει την απόφαση.  Ο Βασίλης Κικίλιας είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα   εναντίον της εφημερίδος "Μακελειό",της ομώνυμης ιστοσελίδας makeleio.gr και της ετερείας που τα εκδίδει,  ζητώντας επί της ουσίας ένα είδος  λογοκρισίας, κάτι που βεβαίως δεν αποδέχτηκε το δικαστήριο,κατά την συζήτηση των προσωρινών μέτρων.