H θνησιγενής "πολιτική κίνηση"Λαγού και...τα τριάκοντα αργύρια στους συνεργάτες του.Τι είπε ο ίδιος στο edolio5


Αποτέλεσμα εικόνας για Λαγος ΧΑ.
Του Άρη Σπίνου

Η αποχώρηση του ευρωβουλευτή Γιάννη Λαγού,από την Χ.Α,όταν πραγματοποιήθηκε δεν είχε τα χαρακτηριστικά τις ιδιοτέλειας όπως προέκυψε εκ των υστέρων τόσο για τον ίδιο όσο και για τους πρώην βουλευτές,Κούζηλο,Γερμενή και Ηλιόπουλο που τον ακολούθησαν.Ο βηματισμός που ακολουθεί δεν διαφέρει σε τίποτα από όσα έκανε "Ο πατριώτης της Κονόμας"διορίζοντας φίλους και συγγενείς με παχυλούς μισθούς σε κόμμα και βουλή.Ήδη ο Λαγός προσέλαβε την σύζυγο του Ηλιόπουλου με 5.000 ευρώ το μήνα στην ευρωβουλή,και σύμφωνα με πληροφορίες μας έμμισθες θέσεις θα λάβουν Γερμενής και Κούζηλος 

Μια δικογραφία-φωτιά για κακουργηματική απάτη 75 εκ. ευρώ από τον Βρυώνη αραχνιάζει 9 χρόνια στην εισαγγελία.Ποιός τον καλύπτει;.Προχτές είχε την προστασία Σαμαρά.Χτες του Φλαμπουράρη.Σήμερα;;


Αποτέλεσμα εικόνας για Βρυωνης
Του Άρη Σπίνου

Το 2007 η ελβετική Affichage, ένας από τους γίγαντες του κλάδου της διαφήμισης στην Ευρώπη, αποφασίζει να επεκταθεί και στην Ελλάδα. Προσεγγίζει την εταιρεία του Φίλιππου Βρυώνη ΑΤΕΡΜΩΝ και ζητά να αποκτήσει τον έλεγχο του 75% της δραστηριότητάς της, που συνίσταται στην κατοχή 10.000 περίπου υπαίθριων διαφημιστικών πάνελ. Για τις διαπραγματεύσεις με τον Βρυώνη, οι Ελβετοί στέλνουν δύο στελέχη τους, που εγκαθίστανται σε ένα σπίτι στη Βουλιαγμένη.

Βόμβα!Κατάσχεσαν τα servers της εισαγγελίας Κέρκυρας για την δράση νέου Παραδικαστικού



Του Άρη Σπίνου

Κατασχέθηκαν, στο πλαίσιο εισαγγελικής παραγγελίας που δόθηκε από τον Άρειο Πάγο, servers της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Κέρκυρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5, αντικείμενο της προκαταρκτικής έρευνας στο πλαίσιο της οποίας κατασχέθηκαν servers είναι η πιθανή ύπαρξη ενός ακόμη «παραδικαστικού κυκλώματος», καθώς και ενδεχόμενες παράνομες δοσοληψίες και παράτυπες σχέσεις μεταξύ δικαστικών λειτουργών, δικηγόρων και κατηγορουμένων.

Το ρεπορτάζ νίκησε!!Η Δούρου φοβήθηκε την φυλακή και δεν υπέγραψε την αγορά του κτηρίου-Σκάνδαλο με 20.000.000 ευρώ από τον Συγγελίδη.Ο Πατούλης θα υπογράψει;Το φάκελο πήγε στον εισαγγελέα το edolio5.

Αποτέλεσμα εικόνας για Δουρου Κτηριο Συγγελιδη
Του Άρη Σπίνου

Φοβούμενη την φυλακή έκανε όπισεν ολοταχώς  η διοίκηση της Ρένας Δούρου σχετικά με την αγορά-σκάνδαλο του κτιρίου Συγγελίδη,την ίδια ώρα που την υπόθεση ερευνά ο οικονομικός εισαγγελέας.
Συγκεκριμένα, η Οικονομική Επιτροπή στην τελευταία συνεδρίασή της,φοβούμενοι την άσκηση ποινικών διώξεων σε βάρος της ψήφισε κατά πλειοψηφία την αναβολή της συζήτησης  και την παραπομπή του θέματος στη νέα Περιφερειακή Διοίκηση Πατούλη, που αναλαμβάνει 01/9.