Στην οικογένεια Βαρδινογιάννη θα προσφέρει τις υπηρεσίες της η πρώην εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου

Αποτέλεσμα εικόνας για Ξένη Δημητρίου
Του Άρη Σπίνου

Όσο περνάνε οι μέρες τόσο πιο έντονη γίνετε η φήμη. Ε, τι να κάνει στο σπίτι όλη τη μέρα;Δεν έχει γίνει γνωστό αν η  εισαγγελέας που πέρασε πρόσφατα  από το Ανώτατο Δικαστήριο, θα κληθεί να δουλέψει στις επιχειρήσεις της καλής επιχειρηματικής οικογένειας ή θα δραστηριοποιηθεί στην «ΕΛΠΙΔΑ».

Έφοδος του ΣΔΟΕ σε πριβέ καλλιστεία με βίζιτες. Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε μαύρες σακούλες.Καναλάρχης,εκδότης και πρώην βουλευτής της Ν.Δ. ήταν στους θαμώνες



Δύο συλλήψεις για τη συμπλοκή μεταξύ Πακιστανών στην Ξυροκρήνη
Του Άρη Σπίνου
Τέσσερις ράμπο του ΣΔΟΕ ντυμένοι με τα… καλά τους βρέθηκαν ανάμεσα στους προσκεκλημένους σε πασίγνωστο κτήμα της Βαρυμπόμπης που ανήκει σε οικογένεια γνωστού δημοσιογράφου όπου την Παρασκευή το βράδυ γινόντουσαν πριβέ καλλιστεία,όπως κάθε χρόνο με πλούσιους θαμώνες και πλούσια εδέσματα.Αυτό που διαπίστωσαν ήταν ότι δεν κόβονταν αποδείξεις, ούτε για την είσοδο στην εκδήλωση που ήταν 500 ευρώ το άτομο, ούτε για τα πανάκριβα εδέσματα.

Ελεγκτικό Συνέδριο: Ο Μαντέλης να επιστρέψει τις 230.000€ που πήρε από την Siemens

Δύο συλλήψεις για τη συμπλοκή μεταξύ Πακιστανών στην ΞυροκρήνηΟριστικά και αμετάκλητα έκρινε η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου ότι ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Τάσος Μαντέλης πρέπει να επιστρέψει στο Ελληνικό Δημόσιο το ποσό 230.000 ευρώ, που είχε πάρει από τα «μαύρα ταμεία» της Siemens και δεν τα περιέλαβε στο πόθεν έσχες.Τα 450.000 μάρκα είχαν κατατεθεί στην Τράπεζα «Canadian Imperial Bank of Commerce Ltd» της Ελβετίας, σε δύο δόσεις.