Έφοδος του ΣΔΟΕ σε πριβέ καλλιστεία με βίζιτες. Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε μαύρες σακούλες.Καναλάρχης,εκδότης και πρώην βουλευτής της Ν.Δ. ήταν στους θαμώνες



Δύο συλλήψεις για τη συμπλοκή μεταξύ Πακιστανών στην Ξυροκρήνη
Του Άρη Σπίνου
Τέσσερις ράμπο του ΣΔΟΕ ντυμένοι με τα… καλά τους βρέθηκαν ανάμεσα στους προσκεκλημένους σε πασίγνωστο κτήμα της Βαρυμπόμπης που ανήκει σε οικογένεια γνωστού δημοσιογράφου όπου την Παρασκευή το βράδυ γινόντουσαν πριβέ καλλιστεία,όπως κάθε χρόνο με πλούσιους θαμώνες και πλούσια εδέσματα.Αυτό που διαπίστωσαν ήταν ότι δεν κόβονταν αποδείξεις, ούτε για την είσοδο στην εκδήλωση που ήταν 500 ευρώ το άτομο, ούτε για τα πανάκριβα εδέσματα.
Σύμφωνα με  το ρεπορτάζ του edolio5  όταν άρχισαν τον έλεγχο , αποκαλύπτοντας φυσικά και την ταυτότητά τους, βρήκαν 250.000 ευρώ αδήλωτα σε σακούλες, ενώ διαπίστωσαν ότι δεν είχαν κοπεί αποδείξεις και για τις προμήθειες που είχαν γίνει για την εκδήλωση.Παρόντες στην εκδήλωση μεταξύ άλλων που περίμεναν μετά το τέλος της βραδιάς να διαλέξουν την κοπέλα που τους άρεσε ήταν και η παρέα γνωστού καναλάρχη μαζί με εκδότη εβδομαδιαίας εφημερίδας και έναν πρώην βουλευτή της Ν.Δ που αποτέλεσε έκπληξη η μη εκλογή του στις πρόσφατες εθνικές εκλογές.