Ο δημοσιογράφος Άρης Σπίνος σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη μίλησε για την υποψηφιότητα του ως συμβούλου στον Νότιο Τομέα της Περιφέρειας Αττικής με την "Ελληνική Αυγή"

"Η αυτοδιοίκηση είναι διεφθαρμένη μέχρι το μεδούλι"


Αποτέλεσμα εικόνας για Αρης Σπίνος
Του Νίκου Νικηφόρου 

Χωρίς περιστροφές,με σταράτα λόγια και με το γνώριμο καταγγελτικό του λόγο,ο γνωστός δημοσιογράφος Άρης Σπίνος σε μία φιλική συνάντηση που είχε με εκδότες τοπικών εφημερίδων αλλά και συναδέλφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της τοπικής Αυτοδιοίκησης σε ημερήσιες εφημερίδες,μίλησε για την υποψηφιότητά του ως συμβούλου με την "Ελληνική Αυγή" στον Νότιο Τομέα της Περιφέρειας Αττικής που περιλαμβάνει τους Δήμους ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟΥ-ΓΛΥΦΑΔΑΣ-ΑΛΙΜΟΥ- ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ-ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ.

Χρυσή και Αμαλία Βαρδινογιάννη χάνουν τα σπίτια τους λόγω χρεών

amaliaΣτη δίνη της υπερχρέωσης και του υπέρογκου δανεισμού της ΑΝΕΚ βρίσκονται οι δύο από τις τρεις κόρες του Σήφη και της Ελένης Βαρδινογιάννη
ΗΑμαλία – Αναστασία Βαρδινογιάννη, σύντροφος του Σπύρου Καπράλου, χάνει τη μονοκατοικία της στο Παλαιό Ψυχικό, καθώς και το μερίδιό της σε διώροφη οικία στο Παλαιό Λιμάνι των Σπετσών. . Με λίγες ημέρες διαφορά και η αδερφή της, Χρυσή, θα δει και αυτή να βγαίνει στο σφυρί το σπίτι της στο Καστρί.

Ο Άρειος Πάγος επικύρωσε την αθώωση του Ν.Μιχαλιολάκου για το αδίκημα του άρθρου 184 ΠΚ βάζοντας στο αρχείο της αίτηση αναίρεσης του εισαγγελέα Μπρακουμάτσου

Δικαστική νίκη της Χρυσής Αυγής: Ο Άρειος Πάγος επικύρωσε την αθώωση του Αρχηγού για το αδίκημα του άρθρου 184 ΠΚ!
Του Άρη Σπίνου

Θυμίζουμε ότι στις 18 Ιανουαρίου 2019 με την υπ’ αριθ. 204/2019 απόφασή του, το Η΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών είχε κηρύξει αθώο τον Ν.Γ. Μιχαλολιάκο για το αδίκημα της προτροπής σε βία (άρθρο 184 ΠΚ).Η κατηγορία αφορούσε αποσπάσματα πολιτικής ομιλίας, την οποία σύμφωνα με το κατηγορητήριο είχε πραγματοποιήσει ο Γενικός Γραμματέας της Χ.Α το 2011 στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών.

"Βόμβες" από τον Άρη Φλώρο! Τους δικηγόρους Γιώργο Αντωνόπουλο, Αλέξανδρο Λυκουρέζο και Θεόδωρο Παναγόπουλο δείχνει ως ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Άρης Φλώρος: Ποιους δείχνει ως ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.
Του Άρη Σπίνου
Τους δικηγόρους Γιώργο Αντωνόπουλο, Αλέξανδρο Λυκουρέζο και Θεόδωρο Παναγόπουλο «δείχνει» ευθέως ως  ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου τον Οκτώβριο του 2017, ο Αριστείδης Φλώρος.Ο καταδικασμένος σε πρώτο βαθμό για την υπόθεση της Energa καθώς και για την απόπειρα δολοφονίας κατά του Γ. Αντωνόπουλου τον Νοέμβριο του 2014, καταθέτοντας ενώπιον του ανακριτή Ευτύχη Νικόπουλου που χειρίζεται την υπόθεση της μαφίας των φυλακών, λίγο πριν εις βάρος των  τριών  γνωστών  ποινικολόγων εκδοθεί ένταλμα σύλληψής τους, υποστήριξε πως:

Μεγάλη επιτυχία της ασφάλειας Πειραιά Εξαρθρώθηκε κύκλωμα ναρκωτικών με «κέρδη» τουλάχιστον 700.000€ το μήνα!

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα ναρκωτικών με «κέρδη» τουλάχιστον 700.000€ το μήνα!Μεγάλο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών, εξάρθρωσε η Ασφάλεια Πειραιά στο οποίο  συμμετείχαν Έλληνες, Αλβανοί και Σέρβοι. Μέχρι στιγμής έχει εξακριβωθεί η συμμετοχή συνολικά 24 ατόμων που απολογήθηκαν χθες με τους περισσότερους να οδηγούνται στη φυλακή.Κυρίως , όπως αναφέρεται στο διαβιβαστικό της αστυνομίας, η εισαγωγή του θανατηφόρου εμπορεύματος γινόταν από την Αλβανία με  αυτοκίνητα τα οποία διέθεταν ειδικές κρύπτες και «εκπαιδευμένους» οδηγούς. Ωστόσο, κάποια από τα μέλη της οργάνωσης δραστηριοποιούνται με την καλλιέργεια κάνναβης και συγκεκριμένα με τη μέθοδο της υδροπονικής καλλιέργειας,  σε χώρο που έχουν ειδικά διαμορφώσει σε εργαστήριο με ειδικό εξοπλισμό.