Εμπρηστική επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο.

Εμπρηστική επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο: Η τρομοκρατία δεν λυγίζει τους Εθνικιστές!
Του Άρη Σπίνου

Εμπρηστική τρομοκρατική επίθεση πραγματοποίησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας  οι «γνωστοί άγνωστοι»στα γραφεία της Τ.Ο. Δυτικής Αττικής.
Η επίθεση πραγματοποιήθηκε γύρω στις 3 τα ξημερώματα και από ό,τι όλα δείχνουν οι "άγνωστοι" ανέβηκαν με… σκάλα στον 1ο όροφο του κτηρίου και τοποθέτησαν τους εκρηκτικούς μηχανισμούς μέσα στον χώρο, με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθούν υλικές ζημιές.

Στον… κακό καιρό απέδωσαν οι κατηγορούμενοι τον θάνατο του 13χρονου το 2014 σε λούνα παρκ του Ελληνικού

Στον… κακό καιρό απέδωσαν οι κατηγορούμενοι τον θάνατο του 13χρονου το 2014 σε λούνα παρκ του ΕλληνικούΣτην ξαφνική αλλαγή του καιρού και συγκεκριμένα στον δυνατόν αέρα που ξέσπασε από τη μία στιγμή στην άλλη, απέδωσαν ο Ιταλός συντηρητής των παιχνιδιών του λούνα παρκ αλλά και ο διαχειριστής του, τον θάνατο του 13χρονου αγοριού και τον τραυματισμό της 11χρονης αδελφής του στο Ελληνικό, τον Απρίλιο του 2014.

Ευάγγελος Τσαμήτας.Ο γαλάζιος υποψήφιος δήμαρχος Αλίμου που έχει επιχειρηματικά συμφέροντα στο δήμο που θέλει να εκλεγεί !!! ΌΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΉΝΙΟ ΜΕ ΈΓΡΑΦΑ.

Είναι δυνατόν υποψήφιος δήμαρχος μιας πόλης να στρέφεται κατά του δήμου που διεκδικεί τη δημαρχία, γιατί θέλει να φτιάξει ιδιωτικό ΚΤΕΟ σε ένα οικόπεδο «φιλέτο»;