ΝΕΑ ΔΙΑΚΟΠΗ-ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ- ΣΤΙΣ 25/2 Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΣΤΕΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ Δ.ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΑΔΑΜΙΔΗ-ΣΙΔΕΡΗ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ

Λίγο ο πυρετός της προέδρου της έδρας,λίγο ο κακός καιρός...το δικαστήριο διεκόπη για τις 25/2/2019 .Η άλλοτε επιθετική στάση της έδρας,ξαφνικά έγινε ήπια και οι 2 ουσιαστικά ώρες συνεδρίεσεις εξαντλήθηκαν με τη κατάθεση των 4 μαρτύρων του κατηγορητηρίου που..δεν είπαν τίποτα.Γιατί διεκόπη η δίκη κανένας δεν κατάλαβε.Η βασική κατηγορούμενη Γ.Σιδέρη ενφανίστηκε με νέο συνήγορο.Τον ποινικολόγο Γ.Μοροζίνη.

ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ATTICA BANK.ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΛΑΚΗ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΠΑΝΤΑΛΑΚΗΣΤις διεργασίες για την αντικατάσταση του προέδρου της Attica Bank, Παναγιώτη Ρουμελιώτη, προωθεί η κυβέρνηση σε συνεννόηση με την Τράπεζα της Ελλάδος, μετά το επεισόδιο χειροδικίας που είχε συμβεί από τον πρόεδρο κατά του διευθύνοντος συμβούλου της τράπεζας, Θεόδωρου Πανταλάκη, στις 16 Νοεμβρίου.

ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ


Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΗΜΑ ΝΙΚΗΣΤο edolio5.gr ξεπέρασε τους  350.000 επισκέπτες.Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη πους μας δείξατε σε διάστημα μόλις 2 μηνών από τότε που "σηκώσαμε" την πρώτη ανάρτηση 

ΕΡΧΕΤΕ ΣΕΙΣΜΟΣ!!!ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΖΗΛΟΥ: Ταυτοποιήθηκαν οι τρεις δράστες με ονόματα και διευθύνσεις

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΖΗΛΟΣΤαυτοποιήθηκαν από την αστυνομική προανάκριση οι τρεις δράστες της επίθεσης κατά του διαιτητή Θ.Τζήλου.

Ανάμεσά τους και ο οργανωμένος οπαδός ΠΑΕ της Super League Δ.Μ. που νοίκιασε το λευκό Polo το οποίο χρησιμοποιήθηκε για το ταξίδι της 18ης-19ης Δεκεμβρίου 2018 στη Λάρισα.

Τι γύρευε η αλεπού στο παζάρι;Ο Αντώναρος στο Μαξίμου από την πίσω πόρτα


Ο Αντώναρος στο Μαξίμου από την πίσω πόρταΑπό την πίσω πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου εισήλθε το βράδυ της Δευτέρας ο Ευάγγελος Αντώναρος.Η είδηση επιβεβαιώνεται από φωτογραφία που δημοσίευσε χρήστης του διαδικτύου και συγκεκριμένα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στην εν λόγω φωτογραφία ο κ. Αντώναρος εμφανίζεται να επιβιβάζεται σε ένα μαύρο αυτοκίνητο και να αναχωρεί από το πρωθυπουργικό γραφείο.

Σε 15 άτομα το μικροσκόπιο του εισαγγελέα για τα πλαστά πιστοποιητικά αναπηρίας του Φλώρου


Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΡΗΣ Î¦Î›Î©Î¡ÎŸÎ£Η αποφυλάκιση λόγω …αναπηρίας του Αριστείδη Φλώρου, φέρνει 15 υπόπτους τέλεσης αξιοποίνων πράξεων ενώπιον των εισαγγελέων κατά της Διαφθοράς προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για τα πλαστά πιστοποιητικά που άφησαν ελεύθερο τον καταδικασθέντα επιχειρηματία για το σκάνδαλο Energa-Hellas Power.Οι εισαγγελείς κατά της Διαφθοράς οι οποίοι ολοκλήρωσαν την έρευνά τους για την υπόθεση των … ανάπηρων αποφυλακίσεων απέστειλαν ήδη κλήσεις σε περίπου 15 πρόσωπα που αναμένεται να επόμενα 24ωρα να πάρουν τις πρώτες προθεσμίες για τις εξηγήσεις τις οποίες πρέπει να δώσουν.