Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ!!Σε γιάφκα "μεγάλης Αλβανίας" αγόρασε για να μετατρέψει το Club 22 ο υπόδικος Ριχάρδος!!

ΡΙΧΑΡΔΟΣ1
Η Ελλάδα χάνεται και ο Ριχάρδος που έχει μοσχοπουλήσει όλο το χρυσό των Ελληνικών νοικοκυριών σε Τουρκία και Γερμανία και την έβγαλε «καθαρή», γίνεται «διαχειριστής» του «CLUB 22» στην αρχή της Βουλιαγμένης και μια ανάσα από τις Στήλες του Ολυμπίου Διός, δίνει «βήμα» σε πελάτες του μαγαζιού του για την «μεγάλη Αλβανία», που κάποτε ήταν ανέκδοτο αλλά σήμερα ωμή αλήθεια ..! Ο Ριχάρδος το βράδυ της Κυριακής 15/12 κάλεσε να εμφανιστεί στην επιχείρησή του ο αμφιλεγόμενος ράπερ «Noizy» και μόλις ο Αλβανός βγήκε στη σκηνή, συμπατριώτες του σήκωσαν σημαίες και άλλοι έκαναν το «σήμα» της «μεγάλης Αλβανίας», με την χαρακτηριστική κίνηση και ενώνοντας με ανοικτές τις παλάμες του δυο αντίχειρες.Σε κάποιες μάλιστα γωνίες ήταν διάχυτη η οσμή του τσιγάρου-μπάφου, που στην πατρίδα του «Noizy» είναι εθνικό προϊόν. Αλβανοί θαμώνες που έζησαν και μεγάλωσαν στην Ελλάδα, εκστασιάστηκαν που ο συμπατριώτης τους κατέκτησε τις Ελληνικές πίστες και τον σκέπασαν μάλιστα με την κόκκινη σημαία και το δικέφαλο αετό της πατρίδας τους, οι κάτοικοι της οποίας αν δεν είχαν ανοίξει τα σύνορα της Κακαβιάς, θα ήταν ακόμη ξυπόλυτοι και θα τους έπνιγε η χολέρα.


Σ’ αυτή την πρεμιέρα βέβαια το «μαξιλάρι» του Αλβανού ήταν ο Έλληνας συνάδελφος και κολλητός του φίλος ο γνωστός «SNIK», αυτός που συνηθίζει να βγαίνει στη σκηνή με γούνα-κάπα. Αν δεν ήταν αυτός τον Αλβανό στην Αθήνα δεν θα τον ήξερε ουδείς. To όνομα του τελευταίου είναι Bashkim Rajku αλλά έχει γνωστός ως «Noizy» στα trendings του ελληνικού YouTube, δίπλα στο όνομα του SNIK – είτε στο κομμάτι Gango είτε στο πρόσφατο New Benz. Ο ράπερ από το Δυρράχιο, λέει πως μετρά 15 χρόνια στο game και δεν είχε πάντα μια εύκολη ζωή, όπως αυτή που παρουσιάζει τώρα μέσα από το βίντεο-κλιπ του. Μάλιστα έχει ξαναβρεθεί στην Ελλάδα για λογαριασμό των MAD Video Music Awards 2019. Φεύγοντας από την χώρα του πήγε στο Λονδίνο ανεπάγγελτος αλλά έπαιζε ξύλο σε αγώνες street fight [μποξ] και κέρδιζε χρήματα. Το ίδιο έκανε και στην Αλβανία από τα 17 του χρόνια, μόνο που εκεί το στοίχημα γινόταν στο δρόμο.
Όσον αφορά τον Ελληναρά «SNIK», αυτός έγινε γνωστός ως ένα ιντερνετικό «φαινόμενο», ενώ το 2012 έκανε το μουσικό του breakthrough στην Panik Records με το single «Κουνήσου δίπλα μου», το οποίο μέχρι σήμερα μετρά 1.761.590 views στο επίσημο κανάλι της εταιρείας, νούμερο που δεν συγκρίνεται με αυτό των επόμενων επιτυχιών του. Αν βέβαια τα νούμερα αυτά δεν είναι πλασματικά όπως συνήθως συμβαίνει με επίδοξους καλλιτέχνες του είδους του που θέλουν να αναδειχτούν. Όταν ο SNIK κυκλοφόρησε το hit single «Κουνήσου δίπλα μου», με ένα κλιπ με Ferrari, φωτιές, καλλίγραμμα κορίτσια να λικνίζονται δίπλα του και τον ίδιο με χρυσά στον λαιμό και ακριβά ρούχα, κάνοντας τεράστιο buzz στο Ίντερνετ και κερδίζοντας φυσικά, πέρα από views, και haters. Όμως, YouTubers «κωμικοί» τσίμπησαν αμέσως το κλιπ, το αποδόμησαν στις εκπομπές τους, υπεραναλύοντας το «swag», το «attitude» και τους στίχους του SNIK, και φτιάχνοντας παρωδίες. Κάπως έτσι, το βίντεο άρχισε να γίνεται viral. Haters ξεκίνησαν να κάνουν υβριστικά comments, με τα περισσότερα από αυτά να τον προτρέπουν να «αυτοκτονήσει», έτσι ώστε να σταματήσει να ραπάρει και «να κάνει μόστρα με τις Ferrari του Κασιδόκωστα». Aγοράζει πανάκριβα ρούχα και παπούτσια γιατί «αγαπάει» τη μόδα και όχι υποτίθεται από επίδειξη. Τον κοροϊδεύουν όμως πως εμφανισιακά μπορεί και να πάρει ακόμη και το ΚΤΕΛ για να πάει στα lives του!

Πηγή:makeleio.gr