Ο διασυρμός της δικαιοσύνης!!6η αναβολή στην δίκη Φουρθιώτη-Τζούλιας!!Ο εισαγγελέας του Α.Π. γιατί το επιτρέπει;

Τζούλια-Φουρθιώτης: Συνεχίζεται ο δικαστικός πόλεμος για τα 200.000 ευρώ
Του Άρη Σπίνου

Άπραγη για 6η συνεχή φορά αποχώρησε από την αίθουσα του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων η Τζούλια Αλεξανδράτου, καθώς δεν άρχισε όπως αναμενόταν πριν λίγες μέρες  η δίκη με κατηγορούμενο τον Μένιο Φουρθιώτη και μήλον της Εριδος τα 200.000 ευρώ που φέρεται ότι έκαναν φτερά από το χρηματοκιβώτιό της.

Η μυστηριώδης υπόθεση που άρχισε να ξετυλίγεται με τη μήνυση της εκρηκτικής ξανθιάς σε βάρος του παρουσιαστή και πρώην μάνατζέρ της, τον οποίο κατηγορεί για κλοπή, λιμνάζει εδώ και χρόνια   στο ακροατήριο έπειτα από αλλεπάλληλες αναβολές και διακοπές.Η διαδικασία αυτή προσβάλει κάθε έννοια αξικρατίας και σοβαρότητας.Εντύπωση προκαλεί η ευκολία που η πρόεδρος της έδρας,κάθε φόρα διαφορετική δίνει εντολή αναβολής!!Ίσως είναι η ώρα να ασχοληθεί η εισαγγελία του Α.Π.!! 
Στο δικαστήριο, εκτός από την πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών, βρίσκονται  ο «βασιλιάς του ελληνικού πορνό» Δημήτρης Σειρηνάκης και η γνωστή μάνατζερ επωνύμων Χριστίνα Παναγιωτοπούλου, οι οποίοι θα καταθέσουν  ως μάρτυρες στην υπόθεση.

Στη μήνυσή της η Τζούλια Αλεξανδράτου κατηγορεί τον παρουσιαστή ότι αφαίρεσε εν αγνοία της από το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού της στα νότια προάστια το ποσό των 200.000 ευρώ. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει, διατηρούσε στενή επαγγελματική και φιλική σχέση με τον Μένιο Φουρθιώτη, ο οποίος ήταν από τα πρόσωπα που μπαινόβγαιναν συχνά στο σπίτι της, ενώ γνώριζε τόσο για την ύπαρξη του χρηματοκιβωτίου όσο και για το διόλου ευκαταφρόνητο περιεχόμενό του! Πάντως ο παρουσιαστής φέρεται ότι αρνείται την κατηγορία της κλοπής και αποδίδει τις καταγγελίες σε βάρος του στην εκδικητικότητα του μοντέλου, μετά τη διακοπή της συνεργασίας τους σε επαγγελματικό επίπεδο.