(Ανανεωμένο ρεπορτάζ) Νέα αίσχη από τον "Πατριώτη της Κονόμας".Διόρισε τον σωματοφύλακά του(!) στην Ευρωβουλή και άλλους 5 κολλητούς.( ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟ)

Αποτέλεσμα εικόνας για ντορα μπακογιαννη μιχαλολιακος"

Του Άρη Σπίνου


Οι προσλήψεις των κολλητών της παρέας συνεχίζονται απρόσκοπτα.Καμία αξιοκρατία!!Φτάνει να είσαι της οικογένειας.Οι γκρίνιες στην Χ.Α.(ότι έχει απομείνει σε αυτή)είναι σε βαθμό κακουργήματος οι εναπομείναντες έχουν διαμηνύσει στον "Πατριώτη της Κονόμας"ότι χωρίς μεροκάματο θα την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια.Έτσι,αφού η "Αγία οικογένεια"δεν βάζει το χέρι στην τσέπη,ο μισθός των 25.000 ευρώ του ευρωβουλευτή Κωσταντίνου,πέρα του 50% που του παίρνει ήδη η Χ.Α. φορτώθηκε με επιπλέον διορισμούς φίλων και κολλητών.(Κλικ Εδώ). Οι φωτογραφίες δεν φαινόντουσαν λόγο τεχνικών προβλημάτων. Έχουμε και λέμε: 

1)Αλέξανδρος Γέροντας


2)Ερωτόκριτος Καλογεράτος. Ποιος είναι;Κολλητός του ευρωβουλευτή Κωνσταντίνου ο οποίος έχει αναλάβει μέρος της "νέας" ιστοσελίδας xrisiavgi.com και άτομο που το είχε πάντα μαζί του κατά την προεκλογική περιόδο. Άνευ άλλων προσόντων!!


3)Εμμανουήλ Κωνιοτάκης.Πάλι διορίστηκε.Ήταν υπεύθυνος προσωπικού στην Βουλή από το 2012 και μέσα στο κλειστό κύκλωμα της οικογένεας αφού πρακτικά ήταν ανύπαρκτος (σπάνια πατούσε στην Βουλή). Ήταν και συντονιστής των τριών ευρωβουλευτών στην προηγούμενη θητεία τους.


4)Νικόλαος Κωνσταντίνου.Αρχισυντάκτης της εφημερίδας Χρυσή Αυγή.

5)Αθανάσιος Κουράκος.Κολλητός του Κωνσταντίνου και του "Πατριώτη της Κονόμας". Από τους ανθρώπους που ρίχνει προφίλ στο facebook, κάνουν επιθέσεις σε ιστοσελίδες με διαφόρους τρόπους και ψεύτικα στοιχεία.


6)Θεοδωρακόπουλος Δημήτριος άτομο της προσωπικής φρουράς του Μιχαλολιάκου.

Σύμφωνα με όσα λένε άτομα του στενού περιβάλλοντος του "Ηγέτη της Φακής"υπάρχει μεγάλη γκρίνια και από άλλα πρόσωπα που περιμένουν μεροκάματο.Πιθανολογούν ότι η επιλογή θα γίνει ανάμεσα στους Αλεξανδράκη, Μισιάκα, Ματθαιόπουλο.