Μόνο στο edolio5!!Πρέπει να τις μάθετε!!15 αλήθειες που δεν θα διαβάσετε αλλού.


Αποτέλεσμα εικόνας για Σκάνδαλο"
Του Άρη Σπίνου

1)Τραυματισμένος από τρομοκρατική ενέργεια μπορεί να είναι ο Νέος ΠτΔ.Το όνομα αυτού Λουκάς Παπαδήμος.
2)Στο σπίτι αντιεισαγγελέα του Α.Π. πέρασε την ημέρα των Χριστουγέννων δικαστής που βρίσκετε στην έδρα που δικάζει το εφετείο του Noor1.Ο αντιεισαγγελέας που πρόσφατα έγινε παππούς δις δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την υπόθεση αυτή.
3)Ετοιμάζουν ολοκληρωτικό τελείωμα για τον Πάνο Καμμένο.Το πόρισμα του ΚΕΦΟΜΕΠ για την κληρονομιά από τον πατέρα του ολοκληρώθηκε.Το πρόστιμο είναι άνω των 8.000.000. ευρώ.



4)Κρίμα!!Ο γιος του πρώην υπουργού Παπαγγελόπουλου που είναι άριστος δικηγόρος δεν θα συνεχίσει όπως μαθαίνω το να προσφέρει της υπηρεσίες του στα ΕΛΠΕ ως νομικός σύμβουλος.

5)Κυκλοφορούν εσχάτως φωτογραφίες του Μακαρίτη εκδότη Μαυρίκου με τον πρώην υπουργό υγείας Κουρουπλή σε οικογενειακό τραπέζι,μπροστά στην πισίνα,στην βίλα του πρώτου,επί παντοδυναμίας του δευτέρου.Οι κάμερες πάντως που είχε το σπίτι για λόγους ασφαλείας έγραφαν και ήχο!!.

6) Στην προανακριτική επιτροπή για τον Παπαγγελόπουλο θα καταθέσει ο εκδότη Κουρτάκης και ο επιχειρημάτιας Σάμπυ Μιωνής. Ετοιμαστείτε για "χειροβομβίδες ήχου".

7)Ο Ισοβίτης Μπουρδούβαλης, που φέρετε ως ένας εκ των εγκεφάλων του noor1 είπε   σε συγκρατουμενό του ότι μόλις ήρθε στην Αθήνα από το Τουμπαϊ προκειμένου να καταθέσει στην ανακρίτρια,συναντήθηκε με το νεκρό πλέον Καζινάκη  και ένα στέλεχος τις DEA,στο σπίτι του πρώτου  όπου του παρέδωσε το κινητό του τηλέφωνο!!

8)Ένας εκ των Ελλήνων δικηγόρων τις εταιρείας Hard Rock είναι ξάδερφος του Δημήτρη Αβραμόπουλου που έχει το ίδιο επίθετο.Νόμικος με άρτια κατάρτιση.Οι Αμερικανοί του επιρρίπτουν ευθύνες ότι δεν πρόσεξε ότι η εγγυητική επιστολή που κατέθεσαν για τον διαγωνισμό του Καζίνο είχε...λήξει!!

9)Η σύζυγος του Τάσου Κάκου που προσφάτως έκανε ρόμπα ο Μελισσανίδης, διατηρεί επαγγελματική σχέση με δελτίο παροχής υπηρεσιών στο OPEN.O "άμισθος"πρώην διαιτητής είναι πυροσβέστης και υπηρετεί στο πεζοπόρο τμήμα ΠΕΠΥΔ Ιονίων Νήσων που έχει έδρα την Κέρκυρα.Άρα κάθε εβδομάδα πηγαινοέρχεται με αεροπλάνο πληρώνοντας από την τσέπη του για να εμφανίζετε σε 2 εκπομπές του OPEN!!

10) Βέτο έχει βάλει η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Αντωνιάδου προκειμένου να αποκλειστεί η εφημερίδα "ΜΑΚΕΛΕΙΟ" από οποιαδήποτε χρηματοδοτική επιδότηση του υπουργείου τύπου προς τις εφημερίδες.Μου λένε ότι ο αρμόδιος υπουργός συμφώνησε

11)Τελείωσε η θητεία της εποπτεύουσας εισαγγελέα στην Ε.Υ.Π. Γεωργίας Αδειλίνης αφού προήχθη σε αντιεισαγγελέα του Α.Π..Υπάρχει σοβαρή διαφωνία στο υπουργείο δικαιωσύνης για το πρόσωπο του αντικαταστάτη και μάλλον καταλήγουν στον εισαγγελέα Κώστα Τζαβέλα που έχει την εποπτεία της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας ώστε να έχει τον κοινό έλεγχο

12)Οι δικαστικοί που απολύονται ως ανεπαρκείς από το δικαστικό σώμα έχουν δικαίωμα εάν δεν τους βαρύνουν ποινικά Αδικήματα να μεταταχθούν σε όποια δημόσια υπηρεσία επιθυμούν.Αυτό έγινε με εισαγγελέα πρωτοδικών που απολύθηκε πρόσφατα και πήγε στο υπουργείο οικονομικών

13)Λυτούς και δεμένους με πρώτον από όλους τον Μεϊμαράκη βάζει ο πολιτευτής της Ν.Δ. Δημήτρης Καλογερόπουλος για να πάρει κρατική θέση. Τρώει πόρτα εξαετίας ενός μαύρου φακέλου.!!     

14)Βιομηχανία επιστροφής πινακίδων και έκδοσης αδειών Δακτυλίου έχει μετατραπεί η τροχαία Αττικής με εντολή του διοικητή της.Το κουμάντο πάντως το κάνει μια υπαστυνόμος που βρίσκεται έξω από την πόρτα του.

15)Οι σχέσεις Πατούλη και Παχατουρίδη βρίσκονται υπό το μηδέν.Ο δεύτερος θεωρεί ότι τα δημοσιεύματα που απεκάλυψαν της ποινικές του εμπλοκές(που βρίσκονται οι υποθέσεις αυτές;) και του στέρησαν το χρίσμα του υποψήφιου Περιφερειάρχη κατευθήνθηκαν σε πληρωμένους δημοσιογράφους από τον πρώτο