Όταν ο πρώην καρφώνει το νυν!!!Τα δημοσιεύματα κατά του Γραφάκου με εντολή Καλογερόπουλου!!!


Αποτέλεσμα εικόνας για γραφακος μανωλης
Του Άρη Σπίνου

Σε μία περίοδο που η κυβέρνηση Μητσοτάκη κινείται σε υψηλές πτήσεις και ανοίγει με σοβαρότητα μια σειρά ζητήματα που κανένας δεν τόλμαγε επί χρόνια, προβληματισμό προκαλούν οι χαμηλές επιδόσεις του Γ.Γ. για τη διαχείριση απορριμμάτων Μανώλη Γραφάκο.
Αυτά τουλάχιστον διαδίδει όπως μαθαίνουμε ο πρώην αυτής της θέσης Δημήτρης Καλογερόπουλος.Τι έχουν να χωρίσουν δεν ξέρουμε.Η αλήθεια είναι βέβαια ότι ο Γραφάκος δεν είναι ιδιαίτερων ικανοτήτων,και αυτό γιατί για ένα ζήτημα τεράστιας κοινωνικής σημασίας όπως είναι η διαχείριση απορριμάτων ο αρμόδιος γενικός γραμματέας έχει να επιδείξει μηδενικό έργο σε όλα τα επίπεδα.Το χειρότερο είναι ότι λόγω ανασφάλειας και πιθανώς προσωπικής πολιτικής ατζέντας δεν συνεργάζεται με τους αρμόδιους φορείς και δεν έχει να επιδείξει τίποτα πόσον αφορά τις απαραίτητες πολιτικές.
Την ίδια ώρα λοιπόν που λόγω τραγικών καθυστερήσεων των προηγούμενων κυβερνήσεων η Ελλάδα είμαι η μόνη ευρωπαϊκή χώρα που δεν έχει ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης απορριμμάτων ο κ. Γραφάκος βγάζει φωτογραφίες και κάνει συσκέψεις.Αποτέλεσμα: Μηδεν.
Κάποιος θα πρέπει να του επισημάνει ότι το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό και αφορά την ποιότητα ζωής εκατομμυρίων ανθρώπων και ότι να συνεχίζει να τα «γραφει» όλα δεν είναι και ότι καλύτερο.Αυτά λέει τουλάχιστον,ο Καλογερόπουλος και μάλλον είναι αλήθεια,ανεξάρτητα για πιο λόγο τα λέει.