Βουνό τα χρέη σε τράπεζα ΙΚΑ,εφορία για την Αλεξάνδρα, κόρη του Βασιλιά της Νύχτας Βλάση Σταθοκωστόπουλου.26/2 βγαίνει σε πλειστηριασμό το σπίτι της στην βάρη.

Του Άρη Σπίνου
Τη μεζονέτα της στη Βάρη κινδυνεύει να χάσει η Αλεξάνδρα Σταθοκωστοπούλου,κόρη του Βασιλιά της Νύχτας με 25 και πλέον μαγαζιά,Βλάση Σταθοκωστόπουλου, καθώς η Alpha Bank βγάζει στο σφυρί το πολυτελές ακίνητο, με τιμή πρώτης προσφοράς τα 624.000 ευρώ.Η περίπου 300 τετραγωνικών μέτρων μεζονέτα θα εκπλειστηριαστεί στις 26 Φεβρουαρίου.Η γοητευτική Αλεξάνδρα, η οποία μαζί με τον σύζυγό της Θεόδωρο Αργυρό έχουν δημιουργήσει την εταιρεία μαγιό Sugarfree, βρίσκεται αντιμέτωπη με διαταγή πληρωμής ύψους 200.000 ευρώ από την τράπεζα, ενώ στα βάρη του σπιτιού συγκαταλέγονται μια προσημείωση 2,1 εκατ. ευρώ σε άλλη τράπεζα αλλά και χρέη στο ΙΚΑ.
Το ζευγάρι είχε δώσει την εικόνα ότι το "φύσαγε"το χρήμα,αλλά προφανώς άλλη η...βιτρίνα και άλλο η...αποθήκη.Το ερώτημα που προκύπτει είναι εάν την βοηθήσει ο πατέρας της ή εάν η οικονομική της αδυναμία είναι "οικογενειακός καθρέφτης"!!!