Χειροπέδες σε δύο αξιωματικούς της ΕΛΑΣ για δωροληψία που υπηρετούν στην Δυτική Αττική- Με πόσα χρήματα πιάστηκαν και πού.-Ο διοικητής είχε ξανά συλληφθεί για λαθραία τσιγάρα.

Του Άρη Σπίνου

Ο ένας αστυνόμος Α διοικητής σε αστυνομική υπηρεσία της Δυτικής Αττικής  και ο δεύτερος υπαστυνόμος Α. Οι κατηγορίες που πλέον τους βαρύνουν σύμφωνα με πληροφορίες του  edolio5 σχετίζονται
με την παρακίνηση χρηματισμού τους για το ποσό των 10.000 ευρώ από ιδιοκτήτη εταιρείας,πλαστικών  προκειμένου να τον "βοηθήσουν" στη απομείωση προστίμου από την επιθεώρηση εργασίας.
Ο επιχειρηματίας, απασχολούσε παράνομα και φυσικά ανασφάλιστους αλλοδαπούς.
Οι δύο αξιωματικοί πιάστηκαν από τους αδιάφθορους,μέσα στο γραφείο τους με 3.000 ευρώ που είχαν προσημειωθεί, ενώ ασφαλείς πηγές σημειώνουν πως νωρίτερα, είχαν παραλάβει φάκελο με ισόποση ... δόση.Πληροφορίες του edolio5  σημειώνουν πως ο αστυνόμος Α που συνελήφθη , είχε
απασχολήσει και το 2016 καθώς το όνομα του είχε εμπλακεί σε μεγάλη υπόθεση λαθραίων τσιγάρων, ενώ υπηρετούσε στην ... ίδια ακριβώς υπηρεσία.!!!
Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης τονίζουν ότι μετά από αργίες και τα σχετικά διοικητικά αντίμετρα, κατάφερε πριν από έναν χρόνο να επιστρέψει στην υπηρεσία του και μάλιστα ως διοικητής.