Βουνό οι πειθαρχικές αναφορές κατά γυναικών δικαστών.Νέος πρόεδρος της Επιθεώρησης του Αρείου Πάγου ανέλαβε ο αντιπρόεδρος ΑΠ κ. Λέκκας.


Αποτέλεσμα εικόνας για άρειος πάγος
Του Άρη Σπίνου

Δουλειές με... φούντες, για την Επιθεώρηση του Αρείου Πάγου, με πειθαρχικά δικαστών και εισαγγελέων.
Στο Υπουργείο Δικαιοσύνης υπάρχουν σκέψεις, να ανασυρθούν από το αρχείο υποθέσεις με πειθαρχικά κατά εισαγγελικών και δικαστικών λειτουργών, για τους οποίους υπήρξαν καταγγελίες ότι, κατά το χειρισμό υποθέσεων, που απασχόλησαν και την κοινή γνώμη, παρέβησαν το καθήκον τους, επιδεικνύοντας ανάρμοστη συμπεριφορά.
Φυσικά, για να γίνει κάτι τέτοιο, εφόσον έχουν αρχειοθετηθεί οι υποθέσεις αυτές και η αρχειοθέτηση έχει εγκριθεί από τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης (βλέπε ΣΥΡΙΖΑ), απαιτούνται νεότερα στοιχεία, ή νέες καταγγελίες κλπ.
Οι πληροφορίες πάντως επιμένουν ότι, αρχειοθετημένες επί ΣΥΡΙΖΑ πειθαρχικές αναφορές κατά δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών, θα περάσουν από... κόσκινο..Νέος πρόεδρος της Επιθεώρησης του Αρείου Πάγου ανέλαβε ο αντιπρόεδρος ΑΠ κ. Λέκκας.

Ο ανώτατος δικαστής ενημερώνεται αυτές τις ημέρες και έχει πάθει... μπλακ άουτ, από τον όγκο των υποθέσεων με πειθαρχικές αναφορές σε βάρος δικαστών και εισαγγελέων, όπου υπερτερούν σε πειθαρχικά παραπτώματα οι...γυναίκες δικαστικοί λειτουργοί!
Σύνηθες πειθαρχικό παράπτωμα η ανάρμοστη συμπεριφορά κατά την ενάσκηση του λειτουργήματος τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, σε δύο περιπτώσεις, τα πορίσματα από την πειθαρχική διερεύνηση, η οποία προηγήθηκε, είναι ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ!