Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ!!Η OLAF ερευνά τις καταγγελίες των π. ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής για την διακίνηση-αποστολή χρημάτων από τους μισθούς συνεργατών και των ιδίων, προς το κόμμα,για το αδίκημα της οικονομικής απάτης.


Αποτέλεσμα εικόνας για OLAF LOGO
Tου Άρη Σπίνου

Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 που δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση πριν λίγες μέρες ολοκληρώθηκε η έρευνα από την OLAF(ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ),σχετικά με τις καταγγελίες που είχε κάνει δημόσια ο πρώην ευρωβουλευτής της  Χ.Α στρατηγός Συναδινός.Εκτός από τον ίδιο κατέθεσαν και οι π. ευρωβουλευτές Φουντούλης και Επιτήδειος,μαζί με άλλους 6 συνεργάτες των π. τριών ευρωβουλευτών.
Αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν η πλήρης ενημέρωση των ερευνητών της OLAF για το θέμα αυτό αφού είχαν φροντίσει να έχουν στην διάθεσή τους,πριν καλέσουν για κατάθεση του εμπλεκόμενους, δεκάδες email,κίνηση λογαριασμών,δημοσιεύματα Ελληνικών εφημερίδων και συνεντεύξεις που έχουν δώσει κατά καιρούς οι εμπλεκόμενοι.Η συνέχεια του  ρεπορτάζ αναμένεται με ενδιαφέρον αφού εάν επιβεβαιωθούν οι καταγγελίες για αποστολή-διακίνηση χρημάτων από τους μισθούς ευρωβουλευτών και συνεργατών προς την κεντρική διοίκηση της Χ.Α τότε οι ποινικές διώξεις θα πέσουν βροχή και η επιστροφή των χρημάτων αυτών που ανέρχεται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ θα είναι άμεση.