Άρχισαν τα όργανα!Ο Εκδότης των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, Γιάννης Κουρτάκης, προαναγγέλλει αποκαλύψεις που θα συνταράξουν

1
Του Άρη Σπίνου
Με τρία tweets του ο εκδότης των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, Γιάννης Κουρτάκης, προαναγγέλλει αποκαλύψεις για κύκλωμα στην κορυφή της δικαιοσύνης που προσέφερε «προστασία» σε… ανοιχτούς με το Νόμο επιχειρηματίες.Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στα tweet του ο εκδότης των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, στο κύκλωμα συμμετείχαν μεταξύ άλλων πρώην υπουργός, πασίγνωστος δικηγόρος και ένας γνωστός εκδότης.

Η δικαιοσύνη έρευνα καταγγελίες για χρηματισμό πρώην υπουργού, γνωστού δικηγόρου που συνδέεται με εκδότη των Αθηνών. Στον φάκελο έχει κατατεθεί και οπτικοακουστικό υλικό. Επίσης προσκομίστηκαν και δημοσιεύματα που προηγούνταν (πάντα) του χρηματισμού.
47 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Πρώην υπουργός τα έπαιρνε χοντρά, έχοντας ως συνεργό πασίγνωστο δικηγόρο. Στην εγκληματική οργάνωση εκτός από δικαστές και εισαγγελείς εμπλέκονται εκδότες και δημοσιογράφοι. Ήδη έχουν προσκομιστεί δημοσιεύματα, πρωτοσέλιδα, τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές παρεμβάσεις
53 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Τα 2 εκ. ευρώ που μπήκαν στον λογαριασμό εταιρειας ΙΚΕ που εξέδωσε Κυριακάτικη εφημερίδα, βρίσκονται στο στόχαστρο των δικαστικών αρχών. Όσο για τον Κρετσο, έχει χρόνια μπροστά του, για να αποδείξει την αθωότητα του.
44 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό